1353954

Tecnifibre T-Fight 280 ISO Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 280 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1353954

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai T-Fight

Tecnifibre T-Fight 280 ISO  Teniszütő

Tecnifibre T-Fight 280 ISO Teniszütő

66.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor T-Fight
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 280 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23,5 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült továbbfejlesztett
Sűrűség Erősség
Szín fehér

Ismertetés

A Tecnifibre T-Fight 280 ISO teniszütő egy könnyebb ütő a T-Fight teljesítménytartományból, Isoflex technológiával, amely alkalmas közbenső játékosok és juniorok számára, agresszív all-court stílusú játékkal. Alacsonyabb súlya, 280 g húrok nélkül, alkalmas tapasztaltabb nők, lányok és a teniszezők fiatalabb generációja számára, akik junior méretről felnőtt hosszúságra mennek.

Dinamikus vezérlés

2022-re a Tecnifibre nemcsak barátságosabb visszajelzéssel frissíti ezt az ütőt, hanem hozzáadja az ISOFLEX rendszerét is, amely a húrtömítések változó merevségét használja, hogy megbocsátóbb és következetesebb érzetet teremtsen a húrágyból. További jellemzők közé tartozik az innovatív RS szakasz nyak, amely ötvözi a négyzet és az elliptikus alakzatokat, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a vezérlés és az erő között.

A nagyobb stabilitás érdekében a nyak erősítése mellett a T-Fight 305 ISO modellt a kritikus pontokon habbal töltötték meg a jobb kényelem érdekében. A Foam Inside technológia elképesztően szilárd érzetet kölcsönöz a rakétának, amikor dinamikus reakcióval ütközik.

Gyönyörű design

Ahogy az utóbbi években a Tecnifibre T-Fight rakétáival szokás volt, a ütő ismét fehér kivitelű. Ezúttal hófehér matt színben. A ütő szó szerint ragyog a bíróságon, és kihagyhatatlan. A design optimizmust és egészséges öntudatot ad a játékosnak. A kereten lévő kis felemelkedett részletek eleganciát és egyediséget adnak. A keretet egy tipikus kék és piros szín egészíti ki, amely kiegészíti a francia tricolort.

Az edző szava

Minden idők legjobb T-Fight-ja! Az új T-Fight 280 ISO nagyon jó volt. Az új verzió lényegesen dinamikusabb, rugalmasabb, és elképesztően kristályos tiszta beszédet mutat a labda ütésekor. A kényelem a rugalmas Isoflex tömítéseknek köszönhetően is javult, amelyek megkönnyítik a labdát és a centrifugálást. Ugyanabban az időben, megbocsátja a tisztátalan találatokat az édességfolton kívül.  De az ütő meglepő módon képes az agresszív játékstílusról a védekezésre is áttérni, amikor tökéletesen képes elnyelni az ellenfél nyomásjátékát, és energiáját visszaalakítani a labdába, ráadásul ellenőrzés alatt. Ha szereted a nyomás tenisz váltakozó ütemű, változatos all-court játék nettó fut, akkor ne hagyja ki ezt az új modellt. A legjobb ütő élmény érdekében azt javaslom, hogy felnőtt közönség számára töltse ki a borotva kódot Tecnifibre-től 25/24 kg-ig. A junior játékosok számára a Multifeel 24/23 kg-ot ajánlom.

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (4)

Tecnifibre EZ Lock+ Eyelets

Tartós tömítőgyűrűk

Jó hír a kötőknek. Azokon a kritikus helyeken, ahol a zsinór áthalad a fonás során, és ahol csomóval végződik, a Tecnifibre laposabb és egyben szélesebb tömítőgyűrűket használt a biztonságos csomó létrehozásához. A szabványos tömítések az idő múlásával pontosan a csomók meghúzása következtében sérülnek meg. Az itteni takácsokkal ez nem fog megtörténni, és ezt szívesen megköszönik.

A technológia részletesen

Tecnifibre RSL Section

Dinamikus nyak

A keret nyakának innovatív felépítése az RSL Section technológiával egyesíti a négyzet alakú és a kerek keret előnyeit. Az RS Section teljesítményváltozathoz képest a technológia ez a könnyű változata szélesebb vázváltozattal működik, hogy könnyebben termeljen erőt. Ennek az ütőnek az 5 oldalas szerkezetté alakítása a keret stabilitásának javulását is eredményezi.

A technológia részletesen

Tecnifibre IsoFlex

Aktív tömítések

A külső gyűrűgyűrűk és keretvédők IsoFlex furatokkal vannak ellátva. Ezek lehetővé teszik a húr nagyobb mozgási tartományát a labda eltalálásakor. A húr így dinamikusabb, több energiát generál, pörög, és a labda tovább marad a húrokon a nagyobb irányítás érdekében.

A technológia részletesen

Tecnifibre Foam Inside

Párnázó hab a kereten belül

Speciális párnázó hab az egész keretben A belső hab biztosítja az ütő kiváló kényelmi tulajdonságait, miközben megőrzi az érzést és a visszajelzést a kézben. A hab elnyeli a nemkívánatos rezgéseket, és csak azt az információt kapja meg, amelyet a kéz megérdemel.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést