a kategória márkáinak áttekintése THUASNE ortézisek

Kategória tartalma THUASNE

A THUASNE-t 1847-ben alapították a franciaországi Saint-Etienne-ben. A gyár eredetileg rugalmas textíliák gyártásával foglalkozott.

A II. világháború után történt jelentős fejlődés, amikor a vállalat bevezette első orvosi kompressziós kötszercsaládját. A vállalat saját kutatás-fejlesztése nem tétlenkedett, és hamarosan a THUASNE piacra dobta első ortopédiai segédeszközeit, az ágyéki öveket. A következő néhány év során a termékpaletta a törzs és a végtagok - nyaki gerinc, váll, könyök, csukló, térd, boka - merevítő és kötszerek teljes választékával bővült. Az elasztikus kompressziós termékek választéka is jelentősen bővült - új kötszerek, harisnyák, harisnyanadrágok, kar- és törzshüvelyek jöttek létre. A fejlesztés másik mérföldköve az utóápoló termékcsalád integrálása volt a forgalmazásba.

Megjelenítve 1–5 összesen ennyiből 5

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.


Lumbális öv könnyű és pontos meghúzással

38 320 Ft
raktáron 5 darab és több 25.08. Önnél

Lumbális öv könnyű és pontos meghúzással

37 400 Ft
raktáron 5 darab és több 25.08. Önnél
  • Kiárusítás
-33%

Kiváló minőségű térdmerevítő, amely alkalmas a térdszalagok sérüléseinek megelőzésére, a mozgás helyreállítására ficamok és a térdízület szalagjainak…

16 410 Ft 11 040 Ft
raktáron 2 db 25.08. Önnél
  • Kiárusítás
-9%

A Thuasne Sport 0353 bokaszalag alkalmas kisebb rándulások, fájdalmak vagy a sportoláshoz való visszatérés esetén rándulás és bokasérülés után.

8 930 Ft 8 100 Ft
raktáron 4 db 25.08. Önnél
  • Kiárusítás
-21%

Kiváló minőségű könyökmerevítő epikondiláris szalaggal, amely alkalmas akut fájdalom megelőzésére vagy sérülés utáni sportolásra.

12 390 Ft 9 800 Ft
raktáron utolsó darab 25.08. Önnél