Megrendelt termékek kifizetése


A Sportega.hu webáruházban feltüntetett árak az ÁFÁ-val együtt értendők. A feltüntetett árak véglegesek (nem számítunk fel semmilyen plusz csomagolási, biztosítási, kezelési vagy egyéb díjat). A feltüntetett ár nem tartalmazza a postaköltséget, illetve nagyobb küldemények (pl. dobozok, asztalok) esetén a kiszállításukhoz szükséges plusz szállítási és fuvardíjakat.

Fizetési módok

A vételár kifizetéséhez többféle fizetési lehetőséget is kínálunk, amelyek közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés

Webshopunkban kényelmesen fizethetsz online bankkártyával. Ezt a fizetési módot a Česká spořitelna biztosítja, és a bank felügyeli és ellenőrzi a teljes fizetési folyamatot (hitelesítés, számlázás, elszámolás). Így semmilyen bizalmas információ, például a bankkártyaszámának adatai nem kerülnek be a rendszerünkbe. Az árut a bankkártyás jóváírás után postázzuk neked.

Ha a bankkártyás fizetés sikertelen, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

PayPal - Hamarosan!

PayPal - Hamarosan!

Az árut a számla összegének PayPal számlánkra történő beérkezése után szállítjuk ki (fizetési visszaigazolás).

Fizetés átutalással

Fizetés átutalással

Ilyenkor a terméket, annak elküldése előtt fizeted ki, előzetes, ún. díjbekérő (proforma) számla alapján, amelyet rendszerünk automatikusan állít ki és küld el Neked. A terméket az átutalás jóváírása után postázzuk. A termékkel együtt kapod meg a számlát (adóügyi bizonylatot).

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetés

Természetesen megrendelését átvételkor is kifizetheted, ilyenkor a kiszállítást végző futárnál egyenlítheted ki a vételárat.


A tulajdonjog átadása

A termékek a vételár teljes kiegyenlítéséig az eladó tulajdonában állnak.


Általános információk