A kategória márkáinak áttekintése Asics tollaslabda felszerelések

Márka információk Asics

Amikor a japán Kihachiro Onitsuka 1949-ben megalapította az Onitsuka Tigert, volt egy elképzelése: Olyan sportcipőket akart gyártani, amelyek segítenek a sportolóknak világszerte abban, hogy egészséges módon érjék el személyes céljaikat. A vállalatból ASICS lett.

Az ASICS név a latin "Anima Sana in Corpore Sano" kifejezés rövidítése, ami lefordítva annyit tesz: "Az egészséges testben az egészséges lélek"

Az ASICS több mint 60 éve fejleszt sportlábbeliket és sportruházatot, hat évtizedes innovatív kutatás és fejlesztés, forradalmi technológia és sikeres sportmúlt áll a háttérben. Az új megoldások keresése mindig is a hajtóerő volt minden koncepciónk mögött, amelyek egy lépéssel tovább vitték a sportcipőket.

Tudományos megközelítésünk áll a középpontban, a japán Kobe-ban található ASICS Kutatóközpontban dolgozó fejlesztőink minden szakaszban szorosan együttműködnek a sportolókkal világszerte. Az olyan technológiák, mint a GEL párnázási rendszer, a forradalmi Impact Guidance System (I.G.S.) és a Biomorphic segítettek nekünk abban, hogy a piacon lévő legkényelmesebb és teljesítményfokozó cipőket és ruházatokat hozzuk létre a profi és szabadidős sportolók számára egyaránt.

Megjelenítve 0–0 összesen ennyiből 0

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.