1353952

Tecnifibre T-Fight 300 ISO Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Tecnifibre T-Fight 300 ISO Tennis Racket egy teljesítmény ütő a fejlett, tapasztalt és a verseny játékosok Isoflex technológia agresszív all-court tenisz.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1353952

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 74.900 Ft

A modell további ajánlatai T-Fight

Tecnifibre T-Fight 300 ISO  Teniszütő

Tecnifibre T-Fight 300 ISO Teniszütő

89.990 Ft
74.900 Ft
Spórolsz 15.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 74.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor T-Fight
Technológia Tecnifibre EZ Lock+ Eyelets, Tecnifibre RS Section, Tecnifibre IsoFlex, Tecnifibre Foam Inside
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehezebb teniszütőknehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 22,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 320
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 66
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség Erősség
Szín fehér

Ismertetés

A Tecnifibre T-Fight 300 ISO Tennis Racket egy teljesítmény ütő a fejlett, tapasztalt és a verseny játékosok Isoflex technológia agresszív all-court tenisz. Nagyobb, húrok nélküli 300 g-os súlyával és kisebb, 630 cm2 fejjel, minden generáció haladó és versenyzői számára alkalmas. Kiváló kezelhetőség, kényelem, érzés és pontosság segít elérni a kívánt eredményeket.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Dinamikus vezérlés

2022-re a Tecnifibre nemcsak barátságosabb visszajelzéssel frissíti ezt az ütőt, hanem hozzáadja az ISOFLEX rendszerét is, amely a húrtömítések változó merevségét használja, hogy megbocsátóbb és következetesebb érzetet teremtsen a húrágyból. További jellemzők közé tartozik az innovatív RS szakasz nyak, amely ötvözi a négyzet és az elliptikus alakzatokat, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a vezérlés és az erő között.

A nagyobb stabilitás érdekében a nyak erősítése mellett a T-Fight 305 ISO modellt a kritikus pontokon habbal töltötték meg a jobb kényelem érdekében. A Foam Inside technológia elképesztően szilárd érzetet kölcsönöz a rakétának, amikor dinamikus reakcióval ütközik.

Gyönyörű design

Ahogy az utóbbi években a Tecnifibre T-Fight rakétáival szokás volt, a ütő ismét fehér kivitelű. Ezúttal hófehér matt színben. A ütő szó szerint ragyog a bíróságon, és kihagyhatatlan. A design optimizmust és egészséges öntudatot ad a játékosnak. A kereten lévő kis felemelkedett részletek eleganciát és egyediséget adnak. A keretet egy tipikus kék és piros szín egészíti ki, amely kiegészíti a francia tricolort.

Az edző szava

Minden idők legjobb T-Fight-ja! Az új T-Fight 300 ISO nagyon jó volt. Ez a vadonatúj verzió lényegesen dinamikusabb, rugalmasabb, és elképesztően kristályos tiszta beszéddel rendelkezik, amikor eltalálja a labdát. A kényelem a rugalmas Isoflex tömítéseknek köszönhetően is javult, amelyek megkönnyítik a labdát és a centrifugálást. Ugyanabban az időben, megbocsátja a tisztátalan találatokat az édességfolton kívül.  De az ütő meglepő módon képes az agresszív játékstílusról a védekezésre is áttérni, amikor tökéletesen képes elnyelni az ellenfél nyomásjátékát, és energiáját visszaalakítani a labdába, ráadásul ellenőrzés alatt. Ha szereted a nyomás tenisz váltakozó ütemű, változatos all-court játék nettó fut, akkor ne hagyja ki ezt az új modellt. A legjobb ütő élmény érdekében azt javaslom, hogy felnőtt közönség számára töltse ki a borotva kódot Tecnifibre-től 25/24 kg-ig. A junior játékosok számára a triaxot, a HDMX-t és a Duramix-ot ajánlom 24/23 kg-ra.

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (4)

Tecnifibre EZ Lock+ Eyelets

Tartós tömítőgyűrűk

Jó hír a kötőknek. Azokon a kritikus helyeken, ahol a zsinór áthalad a fonás során, és ahol csomóval végződik, a Tecnifibre laposabb és egyben szélesebb tömítőgyűrűket használt a biztonságos csomó létrehozásához. A szabványos tömítések az idő múlásával pontosan a csomók meghúzása következtében sérülnek meg. Az itteni takácsokkal ez nem fog megtörténni, és ezt szívesen megköszönik.

A technológia részletesen

Tecnifibre RS Section

Újratervezett nyak

A keret nyakának innovatív kialakítása az RS Section technológiával egyesíti a négyzet alakú és a kerek keret előnyeit. A keret ezen részének 5 oldalú szerkezetté való áttervezésének eredménye a keret stabilitásának javulása az erő megőrzése mellett. Ily módon csak a játékos számára fontos információ kerül át a leosztásba. A játékos így jobban érzi magát és jobban tudja irányítani a labdát.

A technológia részletesen

Tecnifibre IsoFlex

Aktív tömítések

A külső gyűrűgyűrűk és keretvédők IsoFlex furatokkal vannak ellátva. Ezek lehetővé teszik a húr nagyobb mozgási tartományát a labda eltalálásakor. A húr így dinamikusabb, több energiát generál, pörög, és a labda tovább marad a húrokon a nagyobb irányítás érdekében.

A technológia részletesen

Tecnifibre Foam Inside

Párnázó hab a kereten belül

Speciális párnázó hab az egész keretben A belső hab biztosítja az ütő kiváló kényelmi tulajdonságait, miközben megőrzi az érzést és a visszajelzést a kézben. A hab elnyeli a nemkívánatos rezgéseket, és csak azt az információt kapja meg, amelyet a kéz megérdemel.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést