A NUTREND termékek 1993 óta vannak a piacon. Ez idő alatt sikerült elnyerniük mind a profi sportolók, mind az egészségükkel törődő emberek bizalmát.

A vállalat termékei a modern étrend-kiegészítők globális trendjét tükrözik. 

Jóváhagyott és biztonságos

A vállalat minden terméke szigorú jóváhagyási folyamaton megy keresztül, mielőtt piacra kerül. A minőséget és az összetételt nemcsak az Állami Egészségügyi Intézet és az Egészségügyi Minisztérium ellenőrzi, hanem a Cseh Mezőgazdasági és Élelmiszer-felügyeleti Hatóság is, amely a tiltott anyagok jelenlétére összpontosít a termékekben. Fejlesztésük és gyártásuk megfelel az ISO 9001 követelményeinek.

A NUTREND mindenki számára megbízható partner, és mint ilyen, prioritásként kezeli a megfelelő és bevált partnerek kiválasztását, mind a beszállítók és nyersanyaggyártók, mind a táplálkozási szakemberek részéről. Az egészségügyi biztonságot és a legmagasabb minőségű nyersanyagok használatát a HACCAP kritikus ellenőrzési pontok rendszere garantálja.

A cseh olimpiai csapat partnere

Az, hogy a NUTREND a cseh olimpiai csapat partnere, a termékek minőségét bizonyítja. A legmagasabb szintű sportolók ezeket a termékeket használják, és bizalommal térnek vissza hozzájuk.
A termékek magas hatékonyságát és minőségét számos élsportoló is értékeli, mint például Jaroslav Bába magasugró, Jan Řehula és Petr Vabroušek triatlonisták, David Vršecký, Robert Šenkýř és Václav Janík autóversenyzők, Radim Kořínek kerékpáros és mások.

A NUTREND a sportegyesületek és nemzeti csapatok partnere is, köztük a Testépítő és Fitness Szövetség, a Cseh Aerobic Szövetség, a Cseh Kerékpáros Szövetség, a nemzeti kézilabda-válogatott, a baseball és a Bicycle for Life hegyikerékpáros sorozat.


Megjelenítve 0–0 összesen ennyiből 0

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.