Squash ütők nőknek és gyerekeknek

Válasszon a nők és gyermekek számára tervezett squash-ütők közül. A gyermek- és női ütőkre az jellemző, hogy jellemzőik kompenzálják a gyermekek és nők csuklójának kisebb erejét. Ez egyben késlelteti a kéz kellemetlen fáradtságát a hosszan tartó játék során. A gyermekütők szintén valamivel rövidebbek.

Megjelenítve 1–4 összesen ennyiből 4

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.


A Tecnifibre Carboflex Junior X-TOP squash-ütő ideális választás gyermekek, juniorok és nők számára.

26.990 Ft 26.987 Ft
raktáron 2 db 10.04. Önnél
-13%

A Head Radical Junior 2022 gyermek fallabdaütő optimalizált irányítással rendelkezik, így ezzel az ütővel uralhatod a pályát.

17.920 Ft 15.664 Ft
raktáron 2 db 10.04. Önnél

A Wilson Blade gyermek squash ütő nagyszerű játéktulajdonságokat kínál. A kis játékosok beleszeretnek a squashbe.

17.498 Ft
raktáron utolsó darab 10.04. Önnél
-14%

A Head Radical Ti.Junior a tökéletes ütő a juniorok és kezdők számára, akiknek egy kicsit nehezebb ütőre van szükségük a nagyobb stabilitás érdekében.

12.640 Ft 10.864 Ft
készleten a gyártónál 20-23 nap

A gyermek, junior, lány és női squash-ütők speciális választéka megkönnyíti a kevésbé erős játékosok számára a választást. Hajlamosak a gyengébb csuklóra és alkarra, ütésükből hiányzik az erő és az ütőerő, és a hosszabb játék során a kéz fáradtsága is megjelenik.

Az általunk ajánlott squash-ütők figyelembe veszik a fizikailag gyengébb játékosok eltérő igényeit. Ugyanakkor több erőt és ütést adnak az ütéseikhez. Női és gyermek ütők kiválasztásakor minőségi vázat ajánlunk, közepes egyensúlyú, átlagon felüli vagy csúcsminőségű párnázottsággal kiegészítve.