ProKennex Kinetic Q+5 Pro (315g) Black/Yellow 2021 Teniszütő

ID {{ productCode }}

-15 % Kuponkód: MARC23 Lejárati ideje: holnap
{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} {{ currencyCode }}

A ProKennex Kinetic Q+5 Pro (315g) Black/Yellow 2021 teniszütő haladó és tapasztalt játékosoknak a Quadfocus technológiával védi a karodat az ütések ellen.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 133327

akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 95.023 Ft

A modell további ajánlatai Kinetic

Tulajdonságok

Modellsor Kinetic
Technológia PRO KENNEX Spiral Tech Carbon, PRO KENNEX Kinetic Série Q, PRO KENNEX Comfort Cap, PRO KENNEX Kinetic Quadfocus Technology
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehéz teniszütőknagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 315 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség: 22 mm
Lendítési súly (fonottal) 334
Racket keret anyaga: Spiral Tech Carbon
, High Modulus Graphite
67
Használt alapcsomagolás ProKennex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 29.0 kg

Ismertetés

A ProKennex Kinetic Q+5 Pro (315g) Black/Yellow 2021 teniszütő haladó és tapasztalt játékosoknak a Quadfocus technológiával védi a karodat az ütések ellen. Ezt a modellt új kozmetikai kivitelben és stabilabb konstrukcióval frissítették, ideális a haladó és tapasztalt játékosok számára a klubtól a versenyekig. Az előző generációhoz hasonlóan ez az ütő is nagyszerű érzést és nagy pontosságot ötvöz a teljes lendítésnél. A Ki Q+5 (300 g) ütőhöz képest ez az ütő erőteljesebb lendülettel rendelkezik és stabilabb az ütésnél.

Az alapvonalról a Ki Q+5 Pro nem kerül nyomás alá, amikor a tempó felgyorsul. A lenyűgöző teljes lendítési pontosság mellett ez az ütő elegendő erőt és pörgést biztosít ahhoz, hogy ellenfelét védekezésben tartsa. A hálónál ez az ütő rendelkezik a kihívást jelentő tempó irányításához szükséges súllyal. Szintén ragyogni fognak az adogatásnál, ahol azok, akik ki tudják használni az ütő nagy lengősúlyát, óriási erőre tehetnek szert. Végül, az új kozmetikumok és a megnövelt súly a Ki Q+5 Pro-t nagyszerű választássá teszi a tapasztalt játékosok számára, akik stabil ütőt szeretnének a nagy ütésszámú teniszstílushoz.

Egészségügyi keret a tapasztaltak számára

A Kinetic technológiával ellátott ProKennex ütőket hosszú évek óta elsősorban a kar egészségügyi problémákkal küzdő teniszezők számára tervezték. De ez a 315 g-os modell minőség és teljesítmény tekintetében a legjobb teljesítményű keretekkel egyenrangú. Sőt, nagyobb lengősúlya (334 pont) van, mint néhány lényegesen nehezebb rakétának! Ez a keretben lévő mozgó részecskéknek köszönhető, amelyek a lendítés során átadják az erőt a fejnek, és így több ütést és stabilitást generálnak. Kiváló hozzáférést biztosít a pörgéshez a nyitott 16x20-as húrkiosztás. Ha egy olyan ütőt szeretne, amelytől nem fog fájni a karja vagy a válla, és amely teljes mértékben helyettesíti bármely más teljesítményű ütőt a haladó és a tapasztalt játékosok számára, akkor ne hagyja ki ezt a modellt.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (4)

PRO KENNEX Spiral Tech Carbon

Pro Kennex Spiral Tech Carbon

A Spiral Tech Carbon technológia több rétegben egyesíti a speciálisan elkészített spirálgrafitot és a nagy modulusú grafitot (amelyet általában a ütőgyártásban használnak). A spirálgrafit kiváló csillapítási képességekkel rendelkezik, a High Modulus Graphite pedig biztosítja a nagyon szükséges teljesítményt és vezérlést. Nano Epoxy-val kombinálva ez az anyag egyedülálló szilárdságot, szilárdságot és maximális kontrollt biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Série Q

A Kennex Kinetic Q számára

Az innovatív "Q" rendszer ugyanazon az elven működik, mint a standard Kinetic rendszer, ahol a lendítés és a labda ütése során keletkező mozgási energia stabilizálja a teniszkeretet, jelentősen csökkentve a teniszező kezére továbbított ütközési lökés- és vibrációs impulzusokat, amelyek kar-egészségügyi problémákat okoz. A kinetikus "Q" a labda optimális ütközési pontját ("sweet spot") a teljes játszhatóság 54%-ára növeli a húrágy területén. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jobb irányítással, kevesebb erőfeszítéssel és ami a legfontosabb, kevesebb kar kopással lehet felgyorsítani a játékot. A ütő fejében 4 kinetikus tömegű generátor látható négyszögletes helyzetben.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Comfort Cap

Kényelmes fogantyú sapka

A ProKennex karbon bevonatot ad a hátul lévő Kinetic mikrosapkákhoz. Ez a Comfort Cap névre keresztelt markolattechnológia régóta a Kinetic termékcsalád része. Mozgó tömeget használ, amely „kategóriájában a legjobb csillapítás ” és kényelmet biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Quadfocus Technology

Az új generáció kinetikája

Ez a Quadfocus technológiának nevezett harmadik generációs Kinetic rendszer magában foglal egy ionos bevonási eljárást, de a kinetikus kamrák elhelyezését is csak négy rekeszbe koncentrálja a fej körül: 10 és 2, valamint 8 és 4 órakor. A másodlagos tömegnek a keret kevésbé stabil területeire való áthelyezésével a ProKennex egy erősebb felépítésű ütőt hozott létre, amely jobban kihasználja a Kinetic technológia kézkímélő tulajdonságait.

A technológia részletesen