133340

ProKennex Kinetic Q+5 (300g) Black/Yellow 2021 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A ProKennex Kinetic Q+5 (300g) Black/Yellow 2021 teniszütő középhaladó és klubjátékosoknak a Quadfocus technológiával védi a karodat az ütések ellen.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 133340

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 63.900 Ft

A modell további ajánlatai Kinetic

ProKennex Kinetic Q+5 (300g) Black/Yellow 2021  Teniszütő

ProKennex Kinetic Q+5 (300g) Black/Yellow 2021 Teniszütő

84.990 Ft
63.900 Ft
Spórolsz 21.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 63.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Kinetic
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség: 22 mm
Lendítési súly (fonottal) 329
Racket keret anyaga: Spiral Tech Carbon, High Modulus Graphite
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás ProKennex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült továbbfejlesztett
Sűrűség comfort
Szín fekete

Ismertetés

A ProKennex Kinetic Q+5 (300g) Black/Yellow 2021 teniszütő középhaladó és klubjátékosoknak a Quadfocus technológiával védi a karodat az ütések ellen. A Ki Q+5 (300g) új kozmetikával és nagyobb stabilitással 2021-re továbbra is ideális a középhaladó játékosok számára, akik egy lendületes, pörgetésre alkalmas ütőt szeretnének, amely nem spórol a tapintáson, a kényelmen és a kéz védelmén. A KiQ+ 5 (300 g) a stabilitás és az erő szép növekedésével kiváló választás az agresszív játékosok számára, akik javítani szeretnék az ütőerőt.

Az ütő a korábbi generációkhoz képest nagyobb stabilitást biztosít ütéseknél. A gyors tempóban játszott labdákat is jobban irányítja. A stabilitás a hálóban is folytatódik, ahol az ütőt szilárdan érzi a krampuszokban. A rakétának elég ütőereje van ahhoz, hogy egyszerű blokkokból is átható ütéseket mérjen. Ez az ütő az adogatásnál is ragyog, ahol az erő és a pontosság kombinációja lehetővé teszi, hogy meggyengítse az ellenfelet a visszavágónál.  

Meglepő lesz a teljesítménye

A Kinetic technológiával ellátott ProKennex ütőket hosszú évek óta elsősorban a kar egészségügyi problémákkal küzdő teniszezők számára tervezték. Ez a 300 g-os modell azonban az olyan ütők szintjén van, mint a Babolat Pure Drive/Pure Aero vagy a Head Graphene 360+ Speed MP. Még nagyobb lengősúlya is van (329 pont), így nagyon jó ütéssel és stabilitással élvezheti! Ez a keretben lévő mozgó részecskéknek köszönhető, amelyek a lendítés során átadják az erőt a fejre. Kiváló hozzáférést biztosít a pörgéshez a nyitott 16x20-as húrkiosztás. Ha egy olyan ütőt szeretne, amelytől nem fog fájni a karja vagy a válla, és amely teljes mértékben helyettesíti bármely más kiváló minőségű ütőt a haladó és klubjátékosok számára, akkor ne hagyja ki ezt a modellt.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (4)

PRO KENNEX Spiral Tech Carbon

Pro Kennex Spiral Tech Carbon

A Spiral Tech Carbon technológia több rétegben egyesíti a speciálisan elkészített spirálgrafitot és a nagy modulusú grafitot (amelyet általában a ütőgyártásban használnak). A spirálgrafit kiváló csillapítási képességekkel rendelkezik, a High Modulus Graphite pedig biztosítja a nagyon szükséges teljesítményt és vezérlést. Nano Epoxy-val kombinálva ez az anyag egyedülálló szilárdságot, szilárdságot és maximális kontrollt biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Série Q

A Kennex Kinetic Q számára

Az innovatív "Q" rendszer ugyanazon az elven működik, mint a standard Kinetic rendszer, ahol a lendítés és a labda ütése során keletkező mozgási energia stabilizálja a teniszkeretet, jelentősen csökkentve a teniszező kezére továbbított ütközési lökés- és vibrációs impulzusokat, amelyek kar-egészségügyi problémákat okoz. A kinetikus "Q" a labda optimális ütközési pontját ("sweet spot") a teljes játszhatóság 54%-ára növeli a húrágy területén. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jobb irányítással, kevesebb erőfeszítéssel és ami a legfontosabb, kevesebb kar kopással lehet felgyorsítani a játékot. A ütő fejében 4 kinetikus tömegű generátor látható négyszögletes helyzetben.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Comfort Cap

Kényelmes fogantyú sapka

A ProKennex karbon bevonatot ad a hátul lévő Kinetic mikrosapkákhoz. Ez a Comfort Cap névre keresztelt markolattechnológia régóta a Kinetic termékcsalád része. Mozgó tömeget használ, amely „kategóriájában a legjobb csillapítás ” és kényelmet biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Quadfocus Technology

Az új generáció kinetikája

Ez a Quadfocus technológiának nevezett harmadik generációs Kinetic rendszer magában foglal egy ionos bevonási eljárást, de a kinetikus kamrák elhelyezését is csak négy rekeszbe koncentrálja a fej körül: 10 és 2, valamint 8 és 4 órakor. A másodlagos tömegnek a keret kevésbé stabil területeire való áthelyezésével a ProKennex egy erősebb felépítésű ütőt hozott létre, amely jobban kihasználja a Kinetic technológia kézkímélő tulajdonságait.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést