150277

Yonex EZONE 98 L 2022 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Yonex Ezone 98 L 2022 teniszütő az ambiciózus középhaladó és haladó játékosok és juniorok számára készült, akik pontos és könnyen kezelhető, energikus ütőt szeretnének.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 150277

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai EZONE

Yonex EZONE 98 L 2022  Teniszütő

Yonex EZONE 98 L 2022 Teniszütő

105.000 Ft
90.496 Ft
Spórolsz 14.504 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 90.496 Ft

Tulajdonságok

Modellsor EZONE
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 285 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23,5-24,5-19,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 313
Racket keret anyaga: 100% Graphite, HM Graphite, 2G-Namd Speed
A keret merevsége: 64
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 18.0 - 25.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség Erősség
Szín fekete

Ismertetés

A Yonex Ezone 98 L 2022 teniszütő az ambiciózus középhaladó és haladó játékosok és juniorok számára készült, akik pontos és könnyen kezelhető, energikus ütőt szeretnének. A fejlett technológiák garantálják a kifogástalan élményt, amely tele van energiával, érzelmekkel és élménnyel. Ez a modell a versenyorientált juniorok és a teljes pályás teniszezők számára is alkalmas. A 16x19-es kötés pörgést és könnyű erőt ad.

Players-Yonex-Ezone-2022.webp

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

A legfelhasználóbarátabb 7. generáció

A YONEX japán laboratóriumaiban és műhelyeiben a vázszerkezet finomabb részletein dolgozott, hogy 2022-re elkészítse az Ezone új generációját, amelyet az angol "The Easy One" szlogen kísér. A módosított Aero Shape és Liner Tech technológia 16%-kal javítja az ütő rugalmasságát az előző generációhoz képest.

A jobb ütésérzet a VDM technológiának, a speciális perselyeknek és az új típusú grafitnak köszönhetően 5,9%-kal csökkentett rezgésnek köszönhető.

Egy könnyebb, de pontosabb háromszázas

Az Ezone 98 L a háromszázas könnyebb változata, de a kisebb, 632 cm2-es ütőfejnek köszönhetően lényegesen pontosabb. Súlya 285 g a hegy nélkül, ami gyorsabbá és könnyebben kezelhetővé teszi az ütőt. Minden fontos technológiával rendelkezik, beleértve a 2G-Namd-Speed grafitot és a rugalmas szárat a kiváló kényelem és a könnyű erőfejlesztés érdekében. A hagyományosabb 16x19-es nyitott kötés ideális egyensúlyt biztosít a fonás és a pontosság között. A középső húrok közötti kisebb hézagoknak köszönhetően szilárd precizitást biztosít. Másrészt, a kerethez közelebb lévő húrok közötti nagyobb hézagok megbocsátóbbak a piszkos ütésekkel szemben. Paramétereinek köszönhetően az ütő alkalmas 12-15 éves, ambiciózus, versenyorientált juniorok, tapasztalt nők és klubszinten haladó férfiak számára. Ha egy gyors, pontos ütőt keresel, könnyű lendítéssel és sok erővel, akkor ezt a modellt írd fel a kívánságlistádra.

 

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (7)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

A lágyabb és kényelmesebb játékérzet érdekében a keret külső része az ütő minden részében más-más szögben van kialakítva. Az ütőfej felső része és közepe puhább a nagyobb kényelem érdekében, míg az ütő alsó része keményebb a nagyobb stabilitás érdekében.

A technológia részletesen

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX OPS

YONEX Oval Pressed Shaft (OPS)

Az ütő középső része, amely a fejet (szárat) hordozza, lekerekített és enyhén szűkített kerettel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a labda eltalálásakor. Így a teniszütő tovább marad a húrokon, és a játékos jobban tudja irányítani az elhelyezését, valamint megnő a pörgési potenciál is.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX New Shaft Design

Stabilabb és erősebb ütések

A YONEX New Shaft Design ütő tengelykialakításának (nyakának) új változata domború és erősebb megmunkálással csökkenti a keret túlzott csavarodását, amikor a labdát a sweetspoton kívül ütik el. Ez jobb ütőstabilitáshoz és több erőhöz vezet, amely a labdára kerül.

A technológia részletesen

YONEX 2G-NAMD Speed

A sebesség és érzés új szintje

A továbbfejlesztett YONEX 2G-NAMD Speed grafit új verziója az ütő nyakában található. Ez javítja a keret reakcióját a labdával való érintkezéskor, ami most gyorsabb és érzékenyebb, mint valaha. Ugyanakkor a kényelem javult ennek a technológiának köszönhetően.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést