1418378

Yonex EZONE 100 2024 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Yonex Ezone 100 2024 teniszütő haladóktól a tapasztalt játékosokig, új dizájnban, technológiával a nagyobb teljesítmény, érzés és kényelem érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1418378

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai EZONE

Yonex EZONE 100 2024  Teniszütő

Yonex EZONE 100 2024 Teniszütő

89.950 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor EZONE
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23,8-26,5-22,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 317
Racket keret anyaga: HM Graphite, 2G-Namd Speed
A keret merevsége: 67
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség Erősség
Szín fekete

Ismertetés

Yonex Ezone 100 2024 teniszütő középhaladó és tapasztalt játékosok számára, új kivitelben, technológiával a nagyobb teljesítmény, érzés és kényelem érdekében. Az innovatív Shaft Design az előző generációhoz képest 0,3-0,5 mm-rel erősebb vázszerkezettel együtt nagyobb stabilitást, erőt, érzést és kényelmet biztosít minden feltörekvő játékos számára. A vadonatúj 2G-Namd Speed grafit lehetővé teszi, hogy az ütő gyorsabban adja át az energiát a labdának.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

A legfelhasználóbarátabb 7. generáció

Japán laboratóriumaiban és műhelyeiben a YONEX a vázszerkezet apró részletein dolgozott, és az új generációs Ezone-val érkezik, amelyet az angol "The Easy One" szlogen kísér. A módosított Aero Shape és Liner Tech technológia 16%-kal javítja az ütő rugalmasságát az előző generációhoz képest.

A jobb ütésérzet a VDM technológiának, a speciális perselyeknek és az új típusú grafitnak köszönhetően 5,9%-kal csökkentett rezgésnek köszönhető.

Sokoldalú Ezone a tömegeknek

A japán YONEX márka legkelendőbb Ezone ütősorozata elérte a 7. generációt. A 100-as legnépszerűbb változata 645 cm2-es fejjel a pontosság és a könnyű irányíthatóság kiegyensúlyozott keveréke érdekében. 300 g súlyú, tárcsafúró nélkül, és a középhaladó és a tapasztalt játékosok számára készült. Sokoldalú tulajdonságait a versenyorientált juniorok is értékelni fogják, akik a felnőtt ütők kategóriájába lépnek át. Nagyszerű kényelmet, könnyű teljesítményt, nagyon jó érzést és ütést kínál. Ez egy modern keret egy gyors teniszstílushoz, amely a mai napig releváns. A keret szélességének kisebb módosításai növelik az ütő stabilitását és erejét. Másrészt az új típusú grafit és a nyakrészen alkalmazott újítások rugalmasabbá és játszhatóbbá teszik az ütőt. Ez az ütő olyan teljes pályás játékosok számára készült, akik szeretik változtatni a játék tempóját. Minden alapvonalról induló játékos értékelni fogja az ütő teljesítménypotenciálját. A hálónál az ütő a stabilitás és a tapintás szép keverékét mutatja. A haladó hobbijátékosoktól az ambiciózus juniorokon át a tapasztalt versenyjátékosokig az új Ezone a Yonex kínálatának legkönnyebben elérhető váza.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -
Technológia (7)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX Aero Shape Design

YONEX Aero Shape Design

A lágyabb és kényelmesebb játékérzet érdekében a keret külső része az ütő minden részében más-más szögben van kialakítva. Az ütőfej felső része és közepe puhább a nagyobb kényelem érdekében, míg az ütő alsó része keményebb a nagyobb stabilitás érdekében.

A technológia részletesen

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX OPS

YONEX Oval Pressed Shaft (OPS)

Az ütő középső része, amely a fejet (szárat) hordozza, lekerekített és enyhén szűkített kerettel rendelkezik a nagyobb rugalmasság érdekében a labda eltalálásakor. Így a teniszütő tovább marad a húrokon, és a játékos jobban tudja irányítani az elhelyezését, valamint megnő a pörgési potenciál is.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX New Shaft Design

Stabilabb és erősebb ütések

A YONEX New Shaft Design ütő tengelykialakításának (nyakának) új változata domború és erősebb megmunkálással csökkenti a keret túlzott csavarodását, amikor a labdát a sweetspoton kívül ütik el. Ez jobb ütőstabilitáshoz és több erőhöz vezet, amely a labdára kerül.

A technológia részletesen

YONEX 2G-NAMD Speed

A sebesség és érzés új szintje

A továbbfejlesztett YONEX 2G-NAMD Speed grafit új verziója az ütő nyakában található. Ez javítja a keret reakcióját a labdával való érintkezéskor, ami most gyorsabb és érzékenyebb, mint valaha. Ugyanakkor a kényelem javult ennek a technológiának köszönhetően.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést