1372261

Yonex Eclipsion 4 Black/Purple Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

Yonex Eclipsion 4 férfi teniszcipő tapasztalt és versenyző játékosok számára, kiváló tapadóképességgel, stabilitással és tartóssággal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1372261

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Yonex  Eclipsion 4 Black/Purple  Férfiteniszcipő

Yonex Eclipsion 4 Black/Purple Férfiteniszcipő

68.990 Ft
59.990 Ft
Spórolsz 9.000 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.990 Ft

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2023
Szín fekete
Cipő típusa Odolná
A cipő súlya 422 g
Ő használja Stan Wawrinka
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag háló, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga Yonex Power Cushion+, Yonex Power Cushion
A talp anyaga: Yonex Endurance Rubber II

Ismertetés

Yonex Eclipsion 4 férfi teniszcipő minden felületre tapasztalt és versenyző játékosok számára, kiváló tapadóképességgel, stabilitással és tartóssággal. A japán Yonex márka prémium kategóriás cipői a legújabb technológiával vannak tele. A tartós Durable Skin felsőrész alkalmazkodik a lábadhoz, és védi a cipőt a kemény csúszások során. Már az Eclipsion cipők 4. generációja is számos fejlesztést hoz.

A csúcsminőségű Power Cushion+ párnázás maximális kényelmet biztosít a pedálozáshoz, miközben több energiát ad vissza a mozgáshoz. A laboratóriumi számítások szerint ez a hab az energia 28%-át elnyeli, míg a fennmaradó 62%-ot visszaadja a mozgásnak.

Technológia (10)

YONEX Synchro-Fit Insole

Jobb érintkezés a cipővel

A speciálisan kialakított Synchro-Fit talpbetét nagyobb érintkezést biztosít a cipő és a láb között, így jobb mobilitást, gyorsabb reagálást a mozgás dinamikus változásaira és hatékonyabb energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Durable Skin

Tartós rugalmas felsőrész

A felsőrész speciális adaptív anyaga a Durable Skin nevet viseli. A cipő felső része erős, kopásálló, ugyanakkor szilárdan rögzíti a lábfejet a cipőben a maximális tartás érdekében még csúszások és dinamikus kitörések során is. Ez az anyag is nagyon könnyű és nem terheli feleslegesen a lábat.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Power Graphite

Grafit megerősítés

A Power Graphite technológia egy grafitszelet, amely a cipő közepébe van beágyazva, hogy megkönnyítse az egész konstrukciót, miközben stabilizálja a cipőt a csavarodással szemben extrém csúszások és lankák során.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Feather Bounce Foam

Könnyű, mint a toll

A YONEX Feather Bounce Foam speciális változata a középtalpban rendkívül könnyű, és ugyanakkor a leszállás után visszatérő energiát generál a további felhasználáshoz a dinamikus mozgás során.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion+

Még jobb lengéscsillapítás

A YONEX Power Cushion+ technológia még jobb ütéselnyelést biztosít a speciális elasztikus gyantának köszönhetően. Az eredeti YONEX Power Cushion technológiához képest ez 25%-kal nagyobb ütéscsillapítást jelent. Amikor egy nyers tojást 12 méterről leejtettek egy Power Cushion+ habfelületre, a tojás 6 métert ugrált anélkül, hogy eltört volna.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Heel Contact Round Sole

Jobb érintkezés a lábbal

A cipő hátuljának lekerekített kialakítása Heel Contact Round Sole jobb érintkezést biztosít a sarokkal és a cipő alakjának simább átmenetét a saroktól a lábujjakig. A megnövelt ütközési felület kellemesebb csillapítás és nagyobb energiarobbanékonyságot biztosít.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést