1419268

Wilson Blade 100L V9 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A(z) Wilson Blade 100L V9 egy középhaladó és haladó játékosoknak való ütő, amellyel könnyen tudsz majd fejlődni.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419268

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Blade

Wilson Blade 100L V9   Teniszütő

Wilson Blade 100L V9 Teniszütő

94.000 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 94.000 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Blade
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 285 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685,8 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 22 mm
Lendítési súly (fonottal) 303
Racket keret anyaga: Graphite
A keret merevsége: 68
Használt alapcsomagolás Wilson Pro Performance
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok, klubjátékosok, juniorok
Sűrűség Erősség
Szín zöld

Ismertetés

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 egy középhaladó és haladó játékosoknak megfelelő teniszütő. Tökéletes választás, ha rendszeresen játszol és szeretnél egyre fejlődni. Könnyebben kezelhető, de mégis nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint a profi ütők.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Azoknak a játékosoknak, akik előnyben részesítik a jó kezelhetőséget a sebészeti pontosság helyett

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 ütő súlya 285 g. Egy közepes súlyú ütőtől nem várhatsz olyan precizitást, mint a nehezebb modellektől. De, ha néhány elrontott labda nem okoz gondot és a kiválasztás fő kritériuma az ütő jó irányíthatósága, akkor egy közepes súlyú ütőt érdemes választani.

Ráadásul az ilyen ütőkkel nem fogod annyira megerőltetni a kezed, és az egészségügyi ütőkön kívül a teniszkönyökben szenvedő játékosok, vagy a kifinomult technikával rendelkező, de a nehezebb modellekhez gyengébb nők és juniorok is játszhatnak velük.

A középre kiegyensúlyozott ütő egyesíti az irányítást az erővel

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 ütő egyensúlya 330 mm. A haladó- és középhaladó teniszezők arany középútja a középen kiegyensúlyozott ütő. Kellő ütési erősséget kombinál a viszonylag pontos irányíthatósággal, de semmi esetre sem megy a végletekig.

A szabványos ütőfej mérete nem hagy cserben

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 fejmérete 645 cm2 (100 in2). A százas fej a szabványméret a teniszütőknél. Tehát, ha nincsenek különleges követelményeid a játékstílusoddal kapcsolatban, akkor ezzel a fejmérettel nem fogsz mellé.

Egy szabványos ütőhosszal nem tévedhetsz

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 ütő hossza 685,8 mm. Ez a hossz a legtöbb teniszütőnél megszokott értékeken belül van és szinte minden teniszező számára megfelelő. Kivéve az óriásra nőtt játékosokat, akik inkább egy meghosszabbított ütőt választhatnak.

Húrozás, még több spin érdekében

A(z) Teniszütő Wilson Blade 100L V9 ütő húrozása 16 x 19. A klasszikus húrozás nagyobb sebességet tesz lehetővé és növeli a spin lehetőségét.

Technológia (5)

Wilson StableFeel

Élesebb rakéta

Az új StableFeel technológia továbbfejlesztett, szilárdabb érzetet biztosít, amely növeli a stabilitást, és nagyobb kapcsolatot teremt az ütő, a kar és a labda között. A lelkes játékosok számára tervezett "élesebb penge" ideális azok számára, akik javítani szeretnék játékukat.

A technológia részletesen

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

Wilson DirectConnect

Érzékenyebb fogantyú

A DirectConnect fogantyú karbon vége közvetlenül kapcsolódik a fogantyút lezáró kupakhoz, így jobb tapintású és torziós stabilitás érhető el a keretben.

A technológia részletesen

Wilson Top Grip Taper

Jobb felső tapadás

A Top Grip Taper nyakmarkolat felső részét újratervezték, hogy jobban megfeleljen a kétkezes fonással rendelkező játékosok igényeinek.
A technológia részletesen

Wilson FortyFive

Kapcsolat a labdával

A szabadalmaztatott FortyFive° technológia növeli a keret rugalmasságát és stabilitását, hogy jobban összekapcsolt érzést keltsen a labdával való érintkezéskor. A technológia támogatja a versenyző játékosok modern swing vezetését, amely függőleges irányban történik.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést