48401

THUASNE Sport 0280 Bokaortézis

ID {{ productCode }}

Thuasne Sport 0280 bokarögzítő a külső vagy belső oldalszalag mérsékelt sérülése vagy a boka instabilitása esetén.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 48401

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
THUASNE  Sport 0280 Bokaortézis

THUASNE Sport 0280 Bokaortézis

16.990 Ft
14.350 Ft
Spórolsz 2.640 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 14.350 Ft

Tulajdonságok

A támogatás mértéke 2. szint - közepes támogatás
Sérülés típusa boka instabilitás, bokaficam
Anyag poliészter

Ismertetés

Minden sportoló a lehető leghamarabb szeretné újra elkezdeni a sportolást egy sérülés után. Szenvedett-e nemrégiben mérsékelt sérülést a külső vagy belső oldalszalagban? Visszatér a sporthoz bokaműtét után, vagy krónikus boka instabilitásban szenved? Ha legalább egyszer igennel válaszolt, bízzon abban, hogy a Thuasne sport 0280 bokarögzítő lehet az, ami segíthet visszatérni a sportos élethez.

Megerősített talpbetét

Ha a külső vagy belső oldalszalag sérült, értékelni fogja a kétirányú, nyolcas alakú támaszpántot, amely megőrzi a lábfej mozgásszabadságát. A kényelmesebb használat érdekében az anatómiailag formázott Merevítő rugalmas és feszesítő textilanyagból készült. A megerősített talpbetétnek köszönhetően a fokozott kényelmet is értékelni fogja.

Helyszín

Húzza a merevítőt a lábfejre (a farönkkel felfelé) úgy, hogy a sarok a megfelelő részbe kerüljön. Hagyja lazán a pántot a lábfej hátsó részén. A pánt elhelyezése attól függ, hogy a külső vagy a belső oldalszalag sérült-e meg, a jobb vagy a bal lábon. A külső oldalszalag sérülése esetén a pántot nyolcas alakban kell a láb köré tekerni, hogy a lábat enyhe bütyökben megtámassza. Kezdje az öv tekercselését a jobb lábon jobbról, a bal lábon pedig balról. A belső oldalszalag sérülése esetén, ami ritkábban fordul elő, tegye az ellenkezőjét. Ez azt jelenti, hogy a pántolószíjnak hátramenetben kell megtámasztania a lábat.

Értesítés

Ne tegyen fel merevítőt, ha a bőre sérült. Kellemetlen érzés, irritáció vagy fájdalom esetén állítsa be újra az illeszkedést, vagy ne használja a terméket, és forduljon az egészségügyi szakemberhez vagy szakemberhez, aki eladta Önnek. Ne használja a fent felsoroltakon kívüli egészségügyi problémák esetén. Szobahőmérsékleten és lehetőleg az eredeti csomagolásban tárolja. Higiéniai okokból és a kötés jobb hatékonysága érdekében senki más nem használhatja.

Karbantartás

Ne használjon tisztító, lágyító vagy agresszív (klóros) termékeket. Kézzel csavarja ki, és közvetlen hőforrástól távol szárítsa meg. További információkért kérjük, olvassa el a termék címkéjét.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést