48395

THUASNE Sport 0354 Térdfásli

ID {{ productCode }}

Thuasne Sport 0354 térdkötés oldalszalagok ficamára, keresztszalag-szakadásra vagy a sportoláshoz való visszatérésre enyhe térdhúzódás után.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 48395

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
THUASNE  Sport 0354 Térdfásli

THUASNE Sport 0354 Térdfásli

12.980 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

A támogatás mértéke 2. szint - közepes támogatás
Sérülés típusa arthritis, bursitis
Anyag nejlon, poliészter

Ismertetés

Visszatér a sportoláshoz egy kisebb térdficam, térdsérülés vagy műtét után? Akkor higgye el, hogy a Thuasne Sport 0354 térdmerevítő egyenletes kompresszióval és speciális kötött térdkaláccsal segít Önnek újra sportolni.

Jó térdízületi támogatás

Az elasztikus kötés egyenletes tömörítést gyakorol a térdízületre, és javítja a testkoordinációját. A térdet jól megtámasztják az oldalsó megerősítések, az oldalsó szemek és a térdkalácson és a térdhát hajlatában lévő speciális kötés. Mindig ellenőrizze, hogy a térdkalács a megfelelő helyen van-e. A jobb tájékozódás és a könnyebb használat érdekében ne feledje, hogy a logó a kötés tetejét és elejét mutatja.

A Merevítő alátámasztásának mértéke - 2. SZINT

A 2. szint egy hatékonyabb Merevítő, amelyet akkor kell választani, ha:

  • súlyos sérülések
  • a szalagok alátámasztására
  • instabilitás
  • ficam

Értesítés

Ne vegyen fel anatómiailag vágott ujjat, ha a bőre sérült. Kellemetlen érzés, irritáció vagy fájdalom esetén igazítsa újra az illeszkedést, vagy ne használja a terméket, és forduljon a kötést értékesítő egészségügyi szakemberhez vagy szakemberhez. Ne használja a fent felsoroltakon kívül más fájdalom vagy sérülés esetén. Szobahőmérsékleten és lehetőleg az eredeti csomagolásban tárolja. Higiéniai okokból és a kötés jobb hatékonysága érdekében senki más nem használhatja.

Karbantartás

Ne használjon tisztító, lágyító vagy agresszív (klóros) termékeket. A kötést kézzel csavarja ki, és közvetlen hőforrástól távol szárítsa meg. További információkért kérjük, olvassa el a termék címkéjét.

Megfelelő méretek használata

  Térdkörfogat (cm)
S 32–34
M 35–37
L 38-41
XL 42-45
XXL 46-49


A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést