149939

Dunlop SX 300 Tour Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Dunlop SX 300 Tour egy pörgős gép a tapasztalt és versenyző játékosok számára, akik agresszív teniszstílussal rendelkeznek.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 149939

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 60.544 Ft

A modell további ajánlatai SX

Dunlop SX 300 Tour   Teniszütő

Dunlop SX 300 Tour Teniszütő

83.850 Ft
60.544 Ft
Spórolsz 23.306 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 60.544 Ft

Tulajdonságok

Modellsor SX
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 305 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret 632 cm2, (601-644 cm2)
Pontos fejméret 632 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 23-26-23 mm
Lendítési súly (fonottal) 324
Racket keret anyaga: Sonic Core Infinergy/Graphite
A keret merevsége: 68
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség Erősség
Szín Sárga, fekete

Ismertetés

A Dunlop SX 300 Tour egy pörgős gép a tapasztalt és versenyző játékosok számára, akik agresszív teniszstílussal rendelkeznek. Tapasztald meg a jellegzetes spin, az irányítás és a kényelem eddig nem tapasztalt keverékét a legújabb Spin Boost+ Grommets és Spin Boost húrtechnológia segítségével. Az új húrkiosztás egyedi tömítésekkel nagyobb teljesítményt és forgást generál, amire a modern spin játékosok generációjának szüksége van.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.


Dunlop-Spin-Generation.webp

Technológia (4)

Dunlop Spin Boost String Technology

Spin gép

A húr teljes játékterülete 22%-kal nőtt a Dunlop Spin Boost String Technology segítségével. A húrok közötti nagyobb hézagok segítségével a Dunlop SX ütők előző generációjához képest 30%-kal nagyobb sweetspot jött létre. A nagyobb sweetspot kényelmesebb visszajelzést, könnyebb energiát és pörgetést jelent. Mindez a tenisz modern stílusa mellett.

A technológia részletesen

Dunlop V-Energy Shaft

Optimális nyakmerevség

Az ütő nyakát a V-Energy Shaft technológiával a váz merevsége és rugalmassága közötti legkiegyensúlyozottabb arányra optimalizálták. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ütő több energiát termel, ugyanakkor lehetővé teszi a játékos számára, hogy folyamatosan irányítsa a labdákat. A labda tapintása tovább marad a húrokon, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy pontosabban célozzon bizonyos lendítési irányítás mellett.


A technológia részletesen

Dunlop Spin Boost+ Grommets

A húr alkalmazkodik az ütés stílusához

Speciálisan kialakított középső gyűrűk A Dunlop Spin Boost+ gyűrűk az ütőfej felső részén található 12 hosszú húron lehetővé teszik a húrok specifikus mozgását a labda ütközésétől függően. Ha az ütőfej felső felével ütöd el a labdát, akkor a labda felülről lefelé szálkázik a tested felét lejátszott kemény lövéseknél.

Ha az ütőfej aljával ütöd el a labdát, a zsinórok tovább pörgetik a labdát, és segítenek kitisztítani a hálót alacsony talajon végzett lövéseknél.

A technológia részletesen

Dunlop Sonic Core

Modern csillapítás

Sonic Core technológia használt Infinergy anyaggal a BASF-től. Ez az első E-TPU anyag a világon. A hagyományos megoldásokhoz képest akár 37%-kal is hatékonyan csillapítás a nem kívánt rezgéseket. Ez a szuperelasztikus anyag a keret kritikus részein található, és megakadályozza az olyan lehetséges egészségügyi problémákat, mint a teniszkönyök.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést