149945

Dunlop SX 300 LS Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 285 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 149945

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai SX

Dunlop SX 300 LS  Teniszütő

Dunlop SX 300 LS Teniszütő

69.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor SX
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály közepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 285 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23-26-23 mm
Lendítési súly (fonottal) 314
Racket keret anyaga: Sonic Core Infinergy/Graphite
A keret merevsége: 68
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség Erősség
Szín Sárga, fekete

Ismertetés

A Dunlop SX 300 LS teniszütő egy spin gép a középhaladó és haladó játékosok számára, akik szeretik a modern teniszstílust a nagyszerű labdapörgetéssel. Tapasztald meg a jellegzetes spin, az irányítás és a kényelem eddig nem tapasztalt keverékét a legújabb Spin Boost+ Grommets és Spin Boost húrtechnológia segítségével. Az új húrkiosztás egyedi tömítésekkel nagyobb teljesítményt és forgást generál, amire a modern spin játékosok generációjának szüksége van.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.


Dunlop-Spin-Generation.webp

Technológia (4)

Dunlop Spin Boost String Technology

Spin gép

A húr teljes játékterülete 22%-kal nőtt a Dunlop Spin Boost String Technology segítségével. A húrok közötti nagyobb hézagok segítségével a Dunlop SX ütők előző generációjához képest 30%-kal nagyobb sweetspot jött létre. A nagyobb sweetspot kényelmesebb visszajelzést, könnyebb energiát és pörgetést jelent. Mindez a tenisz modern stílusa mellett.

A technológia részletesen

Dunlop V-Energy Shaft

Optimális nyakmerevség

Az ütő nyakát a V-Energy Shaft technológiával a váz merevsége és rugalmassága közötti legkiegyensúlyozottabb arányra optimalizálták. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ütő több energiát termel, ugyanakkor lehetővé teszi a játékos számára, hogy folyamatosan irányítsa a labdákat. A labda tapintása tovább marad a húrokon, és lehetővé teszi a játékos számára, hogy pontosabban célozzon bizonyos lendítési irányítás mellett.


A technológia részletesen

Dunlop Spin Boost+ Grommets

A húr alkalmazkodik az ütés stílusához

Speciálisan kialakított középső gyűrűk A Dunlop Spin Boost+ gyűrűk az ütőfej felső részén található 12 hosszú húron lehetővé teszik a húrok specifikus mozgását a labda ütközésétől függően. Ha az ütőfej felső felével ütöd el a labdát, akkor a labda felülről lefelé szálkázik a tested felét lejátszott kemény lövéseknél.

Ha az ütőfej aljával ütöd el a labdát, a zsinórok tovább pörgetik a labdát, és segítenek kitisztítani a hálót alacsony talajon végzett lövéseknél.

A technológia részletesen

Dunlop Sonic Core

Modern csillapítás

Sonic Core technológia használt Infinergy anyaggal a BASF-től. Ez az első E-TPU anyag a világon. A hagyományos megoldásokhoz képest akár 37%-kal is hatékonyan csillapítás a nem kívánt rezgéseket. Ez a szuperelasztikus anyag a keret kritikus részein található, és megakadályozza az olyan lehetséges egészségügyi problémákat, mint a teniszkönyök.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést