93784

Babolat Evo Drive Lite Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 255 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm, Pontos fejméret 670 cm2, Húrozási sűrűség 16 x 17

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 93784

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Babolat  Evo Drive Lite  Teniszütő

Babolat Evo Drive Lite Teniszütő

49.970 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon könnyű ütők (259 g-ig)
Teniszütő súlya 255 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (660-689 cm2)
Pontos fejméret 670 cm2
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 17
Racket keret anyaga: Graphite
A keret merevsége: 70
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Evo
Kategóriajátékosok számára készült továbbfejlesztett
Sűrűség comfort
Szín kék

Ismertetés

A Babolat EVO Drive Lite teniszütő nagyobb fejjel a precíz és kényelmes ütésekért optimális választás az igényes szabadidős játékosok számára.

A Babolat EVO Drive teniszütőcsaládot könnyű kezelhetőség és a játékkomfort és a labdaérzet közötti ideális egyensúly jellemzi. A keret ovális alakja nagyobb ellenállást biztosít a csavarodással és hajlítással szemben, így nagyobb ütőerőt érhet el. Súlyának és fejméretének köszönhetően ez az ütő tökéletes kontrollt biztosít, de a hibákat is megbocsátja. Az Evo Drive Lite nagyobb kontrollt, jobb érzetet és kevesebb negatív rezgést biztosít a jobb játékélmény érdekében

TVYPLETEN

A világhírű francia Babolat márka a teniszfelszerelések vezető gyártója. A márka kínálatában teniszütők, tüskék, labdák, cipők, textíliák, hátizsákok, táskák stb. találhatók. Ennek a márkának a felszereléseit olyan top teniszezők használják, mint Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Dominic Thiem, Kristýna Plíšková, Karolina Plíšková, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki és sokan mások.

Technológia (3)

Babolat Elliptic Geometry

Merev, mégis könnyű vázszerkezet

A Babolat Elliptic Geometry optimális alakja garantálja a lehető legjobb torziós ellenállást. A keret akár 20%-kal merevebb a klasszikus konstrukcióhoz képest. Az eredmény jobb manőverezhetőség és nagyobb teljesítmény a váz elliptikus formájának köszönhetően.

Babolat Elliptic Geometry

A technológia részletesen

Babolat Woofer System

Magas vezérlés és érzékenység

A szabadalmaztatott Babolat Woofer System technológia az első olyan technológia, amely arra készteti a vázat és a húr húrjait, hogy reagáljanak egymásra, amikor a labdát elütik. A Woofer System 25%-kal hosszabb érintkezési időt biztosít a labda és a húr között, jobb irányítást és kényelmes érzést biztosítva.

A technológia részletesen

Babolat Cortex Pure Feel

Tökéletesen csillapítja a rezgéseket

A Babolat márka a légi közlekedésben tevékenykedő francia SMAC céggel együttműködve kifejlesztette a legújabb Cortex Pure Feel technológiát. Aktívan szűri és csillapítja a nem kívánt magas frekvenciájú rezgéseket, amelyek a labda eltalálásakor keletkeznek, és fordítva, a labda érzését biztosító alacsony frekvenciájú rezgések ennek a rendszernek köszönhetően továbbadódnak a kéznek.

Az eredményt minden játékos értékelni fogja – tökéletes labdaérzés, több erő és kontroll minden lövés felett, valamint a játék egyedülálló élvezete.

Cortex Pure Feel

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést