1354136

adidas Avacourt Black Női teniszcipő

ID {{ productCode }}

Az Adidas Avacourt Black női teniszcipők minden felületre egyedi, kifejezetten női lábra tervezett cipők, amelyek nagyszerű kényelmet és teljesítményt nyújtanak.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1354136

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
adidas  Avacourt Black  Női teniszcipő

adidas Avacourt Black Női teniszcipő

64.500 Ft
47.600 Ft
Spórolsz 16.900 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 47.600 Ft

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2023
Szín fekete
Gyűjtemény Australian Open 2023
Ő használja Garbine Muguruza
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése, klub és amatőr bevetés
Felső anyag háló, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga adidas Bounce Pro
A talp anyaga: rendkívül ellenálló gumi

Ismertetés

Az adidas Avacourt Black női teniszcipők minden felületre egyedi, kifejezetten női lábra tervezett cipők. Nagyszerű kényelmet és teljesítményt kínál. Ezek a gyönyörű cipők speciális Torsion középtalp-támasztó rendszerrel rendelkeznek, amely védi a puhább női boltozatot. A kopásállóságot biztosító védőanyag segíti a tartósságot az ujjak területén.

Az új Bounce Pro párnázás kétféle habsűrűséggel rendelkezik a kényelem és a gyors reakció érdekében. Egy világklasszis spanyol játékos lép a cipőjébe Garbiñe Muguruza.

Minden nő számára

Az adidas Avacourt tornacipőt minden korosztály, szint, forma és méret női teniszezői alkották és inspirálták. Évekig tartó kutatás és a női lábak egyediségének megismerése után itt egy cipő, amelyet egy könnyű edzéshez és egy kemény versenymérkőzéshez egyaránt viselhetsz. A könnyű, mégis támogató szerkezet elérése érdekében ezek a cipők átlátszó rétegeket tartalmaznak a felsőrészen. Az átlátszó a legjobb tapadású talp is.

Csak női cipők

Nem gyakran fordul elő, hogy a cipőgyártók kizárólag az egyik nem számára készítenek cipőt. Pénzügyileg nem éri meg. Az Adidas azonban kilépett a bevett sztereotípiákból, és egy tisztán női cipőt készített. Az úriembereknek kell, hogy legyen ízlése ehhez a modellhez. Az újdonságot a spanyol teniszező, Garbiñe Muguruza mutatta be. Ezeknek a tornacipőknek az előnye a sokoldalúságuk. Akár az első teniszedzésre, akár egy klubtornára viszed őket a barátaiddal, akár egy európai ITF-versenyre, biztos lehetsz benne, hogy támogatni fognak. Kényelmesek és mégis rendkívül erősek. Könnyűek, mégis erősek és tartósak. Annyira nőiesek, amennyire csak nőiesek lehetnek. És hozzá kell tennem, hogy remekül néznek ki! Szóval hölgyeim, ha nem csak a pályán elért eredmény érdekel, hanem a játékban is szeretnél jól kinézni, akkor az új adidas Avacourt teniszcipő vár rád.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (2)

adidas Torsion System

A természetesen helyes lábmozgásért

Az adidas TORSION® SYSTEM technológia használata biztosítja a láb mobilitását a természetes tartományában, és egyben védi a lábfejet a túlzott csavarodástól.

Mi az a torzió?

Maga a torzió csak a mozgás leírása, ami az adott csontterület ellenkező irányú csavarását jelenti.  

Ami a lábat illeti, a láb elülső és hátsó része között csavar van.

Ez a mozgás a lábfejben történik 5 kis csonton keresztül. A természetes mozgástartomány körülbelül 30° befelé (mediálisan) és körülbelül 15° kifelé (oldalirányban). A láb torziós mozgása passzív mozgás, ami azt jelenti, hogy nem izomösszehúzódás okozza, hanem reakció a láb terhelésére.

Hogyan működik?

A sportcipőkben a TORSION SYSTEM feladata, hogy lehetővé tegye a láb természetes torziós mozgását terhelés közben (30°/15°), és egyben védjen a jelentősen megnövekedett torziós mozgástól és a lábfej sérülésétől. Ahhoz, hogy a rendszer ezt a funkciót elláthassa, a torziós elemeket pontosan egymáshoz kell igazítani.

A technológia részletesen

adidas Bounce Pro

Kényelmes és erős felfüggesztés

A Bounce Pro párnázás a kényelmet és a támogatást ötvözi a könnyű, de mégis érzékeny lábérzés érdekében. Ennek köszönhetően kellemesebbek a leszállásaid, és egyben javul az energia átvitele a visszapattanásból a mozgásba.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést