1368884

Wimbledon 2024: 10wimbledon24

Yonex Vcore 100 Scarlet Teniszütő

ID {{ productCode }}

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 300 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm, Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2), Húrozási sűrűség 16 x 19

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1368884

10% kedvezmény

Wimbledon 2024
1 nap
5
50
38

Kuponkód:
10wimbledon24
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Vcore

Yonex Vcore 100 Scarlet  Teniszütő

Yonex Vcore 100 Scarlet Teniszütő

94.120 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Vcore
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 300 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 25,3-25,3-22 mm
Lendítési súly (fonottal) 322
Racket keret anyaga: 2G-Namd Flex Force, H.M. Graphite
A keret merevsége: 65
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült klubjátékosok
Sűrűség Erősség
Szín piros

Ismertetés

A Yonex Vcore 100 Scarlet teniszütő a haladó és tapasztalt klubjátékosok számára a legmodernebb japán technológiának köszönhetően új szintű pörgést, ütést és irányítást kínál. A 2023-ra várható újdonságok tele vannak olyan fejlesztésekkel, amelyek jelentős hatással vannak a rakéta általános teljesítményére. Tehát a Yonex által valaha gyártott rakéta legjobb pörgős változatát várhatod!

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Folytatódó japán innováció

A megnövelt keretű felső rész nagyobb magabiztosságot ad az ütésekhez, több pörgést és kifejezettebb függőleges pattogási szöget biztosít a magabiztosabb ütésekhez a háló fölött. Az új torok kialakítás hozzájárul a nagyobb torziós stabilitáshoz és maximalizálja az energiaátvitelt a vázról a labdára. Az eredmény jobb kontroll és ütőerő.

A szilikonolajjal átitatott grommet a fej 12. és 6. órájában jelentősen, akár 26,3%-kal csökkenti a húrsúrlódást az előző generációhoz képest. Az eredmény a lehető legnagyobb mértékben megnövelt pörgési szint. Tegye magasabb fokozatba az új Vcore-ral!

Az edző szava

Az egész hihetetlen. Két évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a japánok elérték a Yonexnél a lehetőségek határát. De két év után ismét túltettek magukon, és a valaha készült legpörgősebb rakétát tálalják nekünk! Az ütő újratervezett fejjel, 12 óránál kissé szélesebb kerettel, de összességében vékonyabb nyakkal rendelkezik. Az eredmény ismét felülmúlhatatlan aerodinamika, teljesítmény, pörgés és irányíthatóság. Kicsit jobban elrepül az ütőtől, miközben nagyobb szögben repül, így a játékos könnyebben át tudja lépni a hálót még nagyon nehéz helyzetekben is. Az ütő valamivel rugalmasabb és kényelmesebb, mint elődje. Konkrétan ez a 300 g-os modell 645 cm2-es fejjel minden adottsága megvan ahhoz, hogy a klubszintű haladó és tapasztalt játékosok, valamint a könnyű junior ütőkről felnőtt méretre váltó, jó erőben lévő juniorok számára is vonzó legyen. Az ütő nagyon jó és összességében figyelemre méltóan könnyű kezelhetősége kellemes bónusz. Ha a maximális pörgés, az ütésbiztonság és a lendítési sebesség iránti vágy mélyen a játékod DNS-ében van, akkor ne hagyd ki az új Yonex Vcore 98 Scarletet a 2023-as szezonra.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (9)

YONEX Liner Tech

YONEX Liner Tech

A tömítések újonnan kialakított, derékszögben történő fúrása úgy feszíti meg a húrokat, hogy az optimális találati zónán (sweetspot) kívül lejátszott lövések kényelme és teljesítménye megnő. Más szóval, az ütő most elnézőbb a nem egészen tiszta, középen kívüli ütésekkel szemben.

A technológia részletesen

YONEX New Aero Fin

Gyorsabb rakéta több pörgéssel

Az új és továbbfejlesztett New Aero Fin technológia a váz belső felülete mentén és a váz külső szélén nem csak a 2 és 10 órai pozícióban, hanem a fej alsó részén is barázdákkal rendelkezik a VCORE 2018/2021/2023 sorozat esetében. Ezáltal a rakéta kivételesen aerodinamikus lesz, és a légellenállás is tovább csökken, ami növeli a rakéta sebességét, és ezáltal az egész váz pörgési potenciálját.

A technológia részletesen

YONEX 2G-Namd Flex Force

Dinamikus flexibilitás a több pörgetéshez és ütéshez

Az új 2G-Namd Flex Force grafitanyagot a nyak felső részén és az ütőfej alsó részén alkalmazták. Itt történik a teljes keret legnagyobb hajlítása, és az új anyag kiváló energiaátvitelt biztosít a labdának, miközben megőrzi a stabilitást és a rugalmasságot. Az új anyagnak köszönhetően ez az egész folyamat nagyon gyors és dinamikus, így az energiabevitel maximális kihasználása és az úgynevezett snapback nagy spinpotenciál mellett valósul meg.

A technológia részletesen

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX Aero Trench

Könnyebb ütő manőverezhetőség

Az Aero Trench technológia egy innovatív kialakítást jelent, amelyet a légellenállás csökkentésére hoztak létre azáltal, hogy leárnyékolják a keret tetején lévő tömítőgyűrűket az ütő gyorsabb rögzítése érdekében.

A technológia részletesen

YONEX VDM

Érzékeny és precíz markolat

A fogantyúba integrált VDM (Vibration Dampening Mesh) technológia növeli a kényelmet és akár 30%-kal is csillapítja a nem kívánt rezgéseket. A fogantyú külső és belső oldalához ragasztott rugalmas hálóanyag segít megelőzni a karok kifáradását, amely az ütés közbeni állandó ütésekből ered.

A technológia részletesen

YONEX Silicone Oil Infused Grommet

Jobb pörgés és irányítás

Az ütőfej felső és alsó részén lévő húrcsavarok vagy húrcsavarok tömítései szilikonolajjal vannak átitatva - Silicone Oil Infused. Ez lehetővé teszi, hogy az ütőfej közepén lévő hosszú húrok gyorsabban visszatérjenek eredeti helyzetükbe, ami dinamikusabb visszacsapó hatást eredményez. A húrok súrlódása a perselyekhez képest hihetetlenül nagy mértékben, -26,3%-kal csökkent. Ezáltal az ütő több pörgést és jobb általános labdakontrollt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Enlarged Frame Top

Biztos ütések nagyszerű forgással

A megnövelt ütőfejet a 2 és 9 órás pozícióban Enlarged Frame Topnak nevezik, és növeli az ütő sweetspotját. Azt is kiemeli, hogy milyen szögben pattan le a labda az ütőről. Az eredmény nagyobb magabiztosság és több pörgés.

A technológia részletesen

YONEX New Throat Design

Erős ütések kontroll alatt

Az új torok kialakítás hozzájárul a nagyobb torziós stabilitáshoz és maximalizálja az energiaátvitelt a vázról a labdára. Az eredmény jobb kontroll és ütőerő.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést