1410407

Yonex Percept 97 D Teniszütő

ID {{ productCode }}

Yonex Percept 97 D teniszütő tapasztalt és versenyjátékosoknak, sűrű 18x20-as kötéssel és a legújabb japán technológiával a maximális pontosság, irányítás és tapintás érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1410407

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 89.900 Ft

A modell további ajánlatai Percept

Yonex Percept 97 D  Teniszütő

Yonex Percept 97 D Teniszütő

104.900 Ft
89.900 Ft
Spórolsz 15.000 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 89.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Percept
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 320 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 626 cm2 (97 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685,8 mm
Húrozási sűrűség 18 x 20
Keretszélesség: 21 mm
Lendítési súly (fonottal) 329
Racket keret anyaga: 2G-Namd Flex Force, HM Graphite
A keret merevsége: 62
Használt alapcsomagolás Yonex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 20.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín zöld

Ismertetés

vYonex Percept 97 D teniszütő tapasztalt és versenyjátékosoknak, sűrű 18x20-as kötéssel és a legújabb japán technológiával a maximális pontosság, irányítás és tapintás érdekében. A második legigényesebb modell, a 97D nagy, több mint 329 kg*cm2 lengősúlyt kínál a kiváló stabilitás, ütés és irányítás érdekében. Az új Servo Filter technológia eltávolítja a nem kívánt rezgéseket (14%-kal több), és csak azokat az információkat kapja meg, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy pontosan, maximális érzéssel játssza meg a labdát.

Ébreszd fel az érzékeidet

Indítsa el fantáziáját a vadonatúj Percept modellel, amely a legmodernebb újításokat tartalmazza, amelyek precíz tapintással és irányítással javítják az udvari játékot. A FlexCon rendszer lehetővé teszi az ütő tengelyének meggörbülését, és növeli az úgynevezett "labda zsebre helyezés" (a labda hosszabb tartózkodása a húrokon) időtartamát, ami megkönnyíti a játékosok számára a labda irányítását és pontos elhelyezését.

Stabil labdapálya

A keret több grafitréteget tartalmaz a korábbi, vezérlésre fókuszált ütőmodellekhez képest, hogy növelje az ütő felületének merevségét. Az ütő felülete így 3%-kal stabilabb a korábbi modellekhez képest, ami a labda egyenletes repülési pályájához vezet ütéskor.

Új tömítés kialakítás

A húr áthalad a tömítőgyűrűkön, és most a Lock Booster technológia élénkíti. Az újonnan tervezett tömítés kialakítása lehetővé teszi, hogy a húrok több pörgést generáljanak. És ez csak egy dolgot jelent: Több pörgés, több kontroll, magabiztosság és még brutálisabb labdapattanás! Az ellenfelek már remegnek a félelemtől

Az edző szava

A japán Yonex márka folytatja az innovációt, és bemutatja legújabb Percept ütőcsaládját. Az új Percept ütőcsalád mottója a következő szlogen: – Irányítsd a labdát a tenyereddel. A lenyűgözően zöld ütők folytatják a Vcore Pro sikeres ütősorozatát, amely népszerű a tapasztalt játékosok körében. A Percept modellek ismét az irányításra, a pontosságra és az érzésre összpontosítanak. Pontosabban, ez a második legnehezebb 97D váz, 320 g súlyával húrok nélkül, nagyszerű választás az igényes és versenyjátékosok számára. A 18x20-as sűrű kötés garantálja a még jobb pontosságot és a labda irányítását. A Servo Filter egy új technológia, amely kényelmes játékélményt biztosít nagyon precíz és érzékeny adagolással a kar fontos rezgésének teljesítéséhez. Röviden: kiszűrik a "csúnya" rezgéseket, és kristálytiszta információt kapsz a labdaütésről. Ennek köszönhetően a következő csere során pontosan elemezheti, hogy mennyire üti el a labdákat, és mit kellene még javítania. A nyugtató és friss dizájn ismét mesterien van megtervezve lélegzetelállító részletekkel és azzal a rendkívüli gyártási precizitással, amelyről a Yonex japán mesterei híresek. Tapasztalja meg a teniszt minden érzékszervével az új Yonex Percept ütőkkel!


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (4)

YONEX Isometric tenis

Nagyobb sweetspot ütő

A szabadalmaztatott YONEX izometrikus technológiát több mint 30 évvel ezelőtt hozták létre, hogy növelje a vízszintes és függőleges húrok számát, amelyek ütköznek és alkotják az úgynevezett sweetspotot - az ideális ütési felületet. Az izometrikus fejformájú YONEX ütőkben a sweetspot 7%-kal megnagyobbodik a többi márka szokásos ovális formájához képest.

A technológia részletesen

YONEX Servo Filter

Rezgéscsillapítás

Az új Servo Filter technológia egy átlátszó fóliából áll, amely a grafit közé kerül, és növeli a keret rugalmasságát nyomás alatt. Ez kiszűri a felesleges rezgéseket, így csak a szükséges információ jut el a kezedhez. Az eredmény 60 %-kal * rugalmasabb és 500 %-kal* gyorsabb rezgéscsillapítás, mint a grafit. * Yonex laboratóriumokban mérve.

A technológia részletesen

YONEX Lock Booster | Yonex

Zúzó pörgés

Továbbfejlesztett Lock Boostertömítés kialakítása, amely elősegíti a húrkontaktust a hatékony energiaátvitel és a labdatörő erő érdekében.

A technológia részletesen

YONEX Flexcon System

Rugalmasabb és érzékenyebb keret

A Flexcon System technológia rugalmasságot és érzékenységet ad az ütőnek. A szűkített és meghosszabbított dobozvázas ütőnyak 2G-NAMD Flex Force és Flex Fuse grafitból készült a precíz labdaszabályozás érdekében. Másrészt a szár vége a markolatnál kissé rövidebb, és lehetővé teszi, hogy jobban érezze a labdát az érintkezéskor.
A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést