1372251

Yonex Eclipsion 4 Men Clay Mandarin Orange Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

Férfi teniszcipő Yonex Eclipsion 4 Clay agyagon tapasztalt és versenyző játékosok számára, kiváló tapadóképességgel, stabilitással és tartóssággal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1372251

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.990 Ft
Yonex  Eclipsion 4 Men Clay Mandarin Orange  Férfiteniszcipő

Yonex Eclipsion 4 Men Clay Mandarin Orange Férfiteniszcipő

68.990 Ft
59.990 Ft
Spórolsz 9.000 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.990 Ft

Tulajdonságok

Technológia YONEX Synchro-Fit Insole, YONEX Power Cushion, YONEX Feather Bounce Foam, YONEX Durable Skin, YONEX Double Russel Mesh, YONEX Power Graphite, YONEX Heel Contact Round Sole, YONEX Toe Assist Shape, YONEX Power Cushion+, YONEX Round Sole
Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2023
Szín narancssárga
Cipő típusa Odolná
A cipő súlya 422 g
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag háló
, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga Yonex Power Cushion+
, Yonex Power Cushion
A talp anyaga: Yonex Endurance Rubber II

Ismertetés

Férfi teniszcipő Yonex Eclipsion 4 Clay agyagfelületen tapasztalt és versenyző játékosok számára, kiváló tapadóképességgel, stabilitással és tartóssággal. A japán Yonex márka prémium kategóriás cipői a legújabb technológiával vannak tele. A tartós Durable Skin felsőrész alkalmazkodik a lábadhoz, és védi a cipőt a kemény csúszások során. Már az Eclipsion cipők 4. generációja is számos fejlesztést hoz.

A csúcsminőségű Power Cushion+ párnázás maximális kényelmet biztosít a pedálozáshoz, miközben több energiát ad vissza a mozgáshoz. A laboratóriumi számítások szerint ez a hab az energia 28%-át elnyeli, míg a fennmaradó 62%-ot visszaadja a mozgásnak.

Technológia (10)

YONEX Synchro-Fit Insole

Jobb érintkezés a cipővel

A speciálisan kialakított Synchro-Fit talpbetét nagyobb érintkezést biztosít a cipő és a láb között, így jobb mobilitást, gyorsabb reagálást a mozgás dinamikus változásaira és hatékonyabb energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Feather Bounce Foam

Könnyű, mint a toll

A YONEX Feather Bounce Foam speciális változata a középtalpban rendkívül könnyű, és ugyanakkor a leszállás után visszatérő energiát generál a további felhasználáshoz a dinamikus mozgás során.

A technológia részletesen

YONEX Durable Skin

Tartós rugalmas felsőrész

A felsőrész speciális adaptív anyaga a Durable Skin nevet viseli. A cipő felső része erős, kopásálló, ugyanakkor szilárdan rögzíti a lábfejet a cipőben a maximális tartás érdekében még csúszások és dinamikus kitörések során is. Ez az anyag is nagyon könnyű és nem terheli feleslegesen a lábat.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Power Graphite

Grafit erősítés

A Power Graphite technológia egy grafitlap, amelyet a cipő középső részébe helyeznek be, hogy az egész szerkezetet könnyebbé tegye, és egyben stabilizálja a cipőt az elcsavarodás ellen extrém csúszások és kitörések során.

A technológia részletesen

YONEX Heel Contact Round Sole

Jobb érintkezés a lábbal

A cipő hátuljának lekerekített kialakítása Heel Contact Round Sole jobb érintkezést biztosít a sarokkal és a cipő alakjának simább átmenetét a saroktól a lábujjakig. A megnövelt ütközési felület kellemesebb csillapítás és nagyobb energiarobbanékonyságot biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion+

Még jobb lengéscsillapítás

A YONEX Power Cushion+ technológia még jobb ütéselnyelést biztosít a speciális elasztikus gyantának köszönhetően. Az eredeti YONEX Power Cushion technológiához képest ez 25%-kal nagyobb ütéscsillapítást jelent. Amikor egy nyers tojást 12 méterről leejtettek egy Power Cushion+ habfelületre, a tojás 6 métert ugrált anélkül, hogy eltört volna.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést