1377550

Yonex 65Z3 L Navy/Saxe Női teremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Yonex Power Cushion 65 Z3 női teremcipők kiváló választás haladó és versenyképes tollaslabdázók számára.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1377550

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.400 Ft
Yonex  65Z3 L Navy/Saxe  Női teremcipő

Yonex 65Z3 L Navy/Saxe Női teremcipő

74.990 Ft
50.400 Ft
Spórolsz 24.590 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.400 Ft

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2022/23
Felső anyag Yonex Double Russel Mesh
A cipő középső részének anyaga Szintetikus gyanta
Egyedülálló Yonex Rubber
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje verseny- és versenyfeladatok
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna, elülső csillapítási zóna

Ismertetés

Soha többé nem akarsz majd másikat

A Yonex Power Cushion 65 Z3 női teremcipők haladó és versenyképes tollaslabdázók számára alkalmasak. Természetesen más teremsportokban is megtalálja a jutalmát. Sportolás közben a lehető legnagyobb kényelmet, tökéletes felfüggesztést és tökéletes szellőzést biztosít.

Hűséges partner, aki tartósan kitart

Ez a Yonex márka csúcsmodellje, ami önmagában is garancia a minőségre. A strapabíró anyag sok igénybevételt is kibír, így könnyedén megbirkózik a mindennapi használattal anélkül, hogy a jövő hónapban új cipő vásárlása miatt kellene aggódnia. 

A Z2 változat újdonsága a teljesen új Yonex Radial Blade talp, amely minden irányban gyorsulást biztosít, így minden labdához hamarabb érsz oda, mint korábban. 

A cipő orr-része és felsőrésze egy darab anyagból készül, ami csökkenti a terhelést és hosszabb élettartamot biztosít a cipőnek.

Technológia (8)

YONEX Synchro-Fit Insole

Jobb érintkezés a cipővel

A speciálisan kialakított Synchro-Fit talpbetét nagyobb érintkezést biztosít a cipő és a láb között, így jobb mobilitást, gyorsabb reagálást a mozgás dinamikus változásaira és hatékonyabb energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Lateral Shell

Nincs több csúszás

A Lateral Shell egy csúszásgátló technológia a talp szélein, amely csökkenti a mozgásra fordított energiaveszteséget és maximalizálja annak hatékonyságát.

A technológia részletesen

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion+

Még jobb lengéscsillapítás

A YONEX Power Cushion+ technológia még jobb ütéselnyelést biztosít a speciális elasztikus gyantának köszönhetően. Az eredeti YONEX Power Cushion technológiához képest ez 25%-kal nagyobb ütéscsillapítást jelent. Amikor egy nyers tojást 12 méterről leejtettek egy Power Cushion+ habfelületre, a tojás 6 métert ugrált anélkül, hogy eltört volna.

A technológia részletesen

YONEX Power Graphite Lite

YONEX Power Graphite Lite

A Power Graphite Lite egy könnyű vékony grafitlapot (melyet a talp merevsége és a csavarodás elleni ellenállás érdekében adnak) egy nagyon tartós EVA anyagból készült tömör talppal kombinálva. Az eredmény egy nagyon strapabíró cipő, amely magas szintű játékkomfortot kínál, és képes gyorsan reagálni a mozgás változásaira.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést