117478

Yedoo Special Editions Wzoom Emoji Blue Roller

ID {{ productCode }}

A Yedoo Emoji Wzoom robogó az eredeti "Emoji" dizájnban a haladóbb kis motorosok számára készült. 6 év.
 

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 117478

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Yedoo Special Editions Wzoom Emoji Blue Roller

Yedoo Special Editions Wzoom Emoji Blue Roller

69.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín kék
Karakter magasság 120 cm +
Teherbírás 100 kg
Tömeg 7,7 kg
Első kerék mérete 16 "
Hátsó kerékméret 12 "
Váz anyaga acél
Összecsukható Nem
A fék kialakítása felni
Állvány igen
Csapágyak osztálya kúp
Garancia 3 év

Ismertetés

Yedoo Emoji Wzoom roller az eredeti "Emoji" dizájnban a 6 éves kortól haladó kis lovasok számára készült.

Könnyű és fordulékony robogó

A robogó megjelenésében és sebességében megegyezik a felnőtt modellekkel. De továbbra is könnyű és könnyen kezelhető, és a megfelelő kiegészítőkkel készen áll a városon kívüli hosszabb túrákra is. A 100 kg-os teherbírása miatt sok felnőtt lovagolhat rajta. A legfontosabb paraméterek az alacsony súly, a lábtartó megfelelő magassága a könnyű és szórakoztató utazás érdekében, és természetesen a biztonság (minőségi fék, csúszásmentes lábtartó, megerősített végű fogantyúk, fényvisszaverő elemek a gumiabroncsokon és a vázon...). Nem hiányozhatnak a megfelelő, minőségi csapágyazású kerekek és a megfelelően felfújt gumiabroncsok. Könnyen kezelhető, váratlanul könnyű és mozgékony, ez a robogó készen áll a keményebb vezetési stílusokra és a durvább kezelhetőségre.

A verseny indulhat

A könnyű ikercsöves váz egyszerre könnyű és erős. Megbirkózik a nehéz útviszonyokkal, és optimalizált formája rengeteg helyet biztosít a korlátok nélküli lovasok számára. Az egyedülálló ikercsöves konstrukció lehetővé tette, hogy a robogó vázát a lehető legkönnyebbé és legrövidebbé tegyék, hogy a gyermekek számára könnyen kezelhető, szállítható és parkolható legyen. A futóművek alatti tartócsöveket közelebb hoztuk egymáshoz, hogy éles kanyarokban ne legyenek útban és ne súrolják az útfelületet. Az alatta lévő tágas lábtartó csökkenti az ugrálással járó erőfeszítést, és így fokozza a lovaglás örömét.

Fő paraméterek

 • Yedoo Kids markolatok A méretre szabott markolatok jól illeszkednek a gyermekek kezéhez, a megerősített és kiszélesített végek védik a gyermekek kezét menet közben és esés esetén.
 • Junior Tektro fékkarok könnyen kezelhetők, rövid és egyenletes mozgással rendelkeznek, és állítható távolságban vannak a kormánytól.
 • Fényvisszaverő elemek találhatók a kormányborításon és a gumiabroncsok oldalán is.
 • Kenda Kontact gumiabroncsok optimális nyomtávval, biztonságosan kezelnek minden vezetési felületet (aszfalt, macskakő és könnyebb terep). Alacsony gördülési ellenállással rendelkeznek, és 5,5 bar nyomásig felfújhatóak.
 • A kormány formája és méretei a versenyzők életkorának megfelelően vannak méretezve.
 • A minőségi fejösszeszerelést Neco zökkenőmentes működés és hosszú élettartam jellemzi.
 • A HJC egyfalú felnik növelik a biztonságot. A kiváló minőségű alumínium felnik könnyűek, erősek és tartósak.
 • A kúpos csapágyazású Joytech acélcsapágyak biztosítják a kerekek sima futását és a kényelmes utazást.
 • A Tektro Alloy fékek a robogó általános biztonságának alapját képezik. Ezeket rövid működésű gyermekfékkarok egészítik ki, amelyek könnyen kezelhetők, és hozzájárulnak a még nagyobb biztonsághoz.
 • A keskenyebb keréktárcsák (74 mm széles) mindkét keréken nagyobb helyet biztosítanak a versenyzőnek, és kiküszöbölik a lehetséges bokasérüléseket.
 • Biztonságosan vezesse a fékkábelt, hogy az ne álljon ki vagy hajoljon meg sehol, és a fék hibátlanul tudja ellátni a funkcióját.
 • A tágas Yedoo lábtartó rengeteg helyet biztosít a kényelmes utazáshoz. A csúszásmentes felület hozzájárul a biztonságos közlekedéshez még olyan nehéz körülmények között is, mint a nedves, leveles, sáros talaj.
 • Előkészítés a sárvédők beszereléséhez
 • Az összecsukható állvány, amely teljesen a vázszerkezetbe van integrálva, biztosítja a robogó stabil parkolását. Nyugalmi helyzetben csak minimálisan befolyásolja a robogó járhatóságát a terepen.
 • Előkészítés a palacktartóhoz
 • Az EN 14619 szabvány szerint
 

MÉRETEK

MÉRETEK
1
HOSSZÚSÁG
122 cm
2
STUPID
34 cm
3
A SZABÁLYOK MAGASSÁGA
81 - 90 cm
4
SOROK SZÉLESSÉGE
56 cm
5
LIGHT HEIGHT *
4,4 cm
6
A LÁBTARTÓ MAGASSÁGA *
7,5 cm
7
HELY A LOVASOKNAK
50 cm

* Tolerancia ± 0,2 cm

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést