186882

Wilson Ultra 108 v4 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Wilson Ultra 108 v4 teniszütő kezdőknek, haladóknak és időseknek kiváló erőt, hatalmas édes pontot, stabilitást és kényelmet kínál új dizájnban.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 186882

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Ultra

Wilson Ultra 108 v4  Teniszütő

Wilson Ultra 108 v4 Teniszütő

89.990 Ft
78.900 Ft
Spórolsz 11.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 78.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Ultra
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály könnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 270 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 335 mm
Kategória és fejméret (690-739 cm2)
Pontos fejméret 697 cm2 (108 in2)
Ütő hossz kategória hosszabbított hossz (690-705 mm)
Teniszütő hossza 692 mm
Húrozási sűrűség 16 x 18
Keretszélesség 26-27,5-25 mm
Lendítési súly (fonottal) 311
Racket keret anyaga: 100% Graphite
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
A termék katalógusszáma WR108610U
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség comfort
Szín kék

Ismertetés

Wilson Ultra 108 v4 teniszütő kezdőknek és haladóknak és idősebbeknek új dizájnban kiváló teljesítményt, hatalmas édességet, stabilitást és kényelmet kínál. Az Ultra 108 v4 az Ultra modell új generációját képviseli tökéletes stílussal és frissítő dizájn. Az ütő 7 mm-rel kissé meghosszabbított kerettel rendelkezik a jobb hatótáv érdekében. Az új kialakításnak és a új geometriának köszönhetően ez az ütő másképp játszik, mint bármelyik korábbi Ultra.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Teljesítmény, erő és stabilitás

Ez a keret, amelyet a technológia integrációja emel ki FortyFive to frame kompozíció számára lágyabb és kényelmesebb érzés, valamint megnövekedett stabilitás, többet nyújt egyszerű jogosítványok a felhasználók számára. A legfontosabb geometriai újítások közé tartozik a kiterjesztett Sweet Spot Channel az ütőfej csúcsán a nagyobb teljesítmény és a kisebb méretű keret érdekében elegánsabb és aerodinamikusabb megjelenés.

Egyedi design

Megjelenésében ez a rakéta felülmúlhatatlan: a színváltó kék szín táncol a különböző szögből érkező napsugarakkal a rakéta felületéről visszaverődve, káprázatos látványt nyújtva.

Egy kis ökológia

Az ütő műanyag részek, mint például a tömítések, az ütőfej védelme és a nyél alsó része Agiplastból készült. Ez növényi összetevőkből áll, és segít csökkenteni a műanyagok környezetre gyakorolt negatív hatását.

Náhled videa

Technológia (4)

Wilson Crush Zone

Pusztítsd el az ellenfeleket a Crush Zone segítségével

A Crush Zone technológia az ütőfej keretének aljába van beépítve, ahol a hosszú húrok rögzítve vannak. Ezek a rugós tömítések lehetővé teszik, hogy a húrok akár 2,7%-kal hosszabb ideig érintkezzenek a labdával, mint az előző generációs ütőnél. Nem tűnik soknak, de ennek eredményeként ez az extra kontaktus több energiát generál, mint valaha egy top játékosban. Ugyanakkor az ütések lágyabbak és kellemesebbek a kar számára.

A technológia részletesen

WILSON Sweet Spot Channel

Több dinamika és pörgés

Az ütőfej keretének belső oldalán 3 és 9 órakor egy Sweet Spot Channel nevű mélyedés található. Ez meghosszabbítja a keresztezett (rövid) húrok hosszát, és nagyobb mozgási tartományt tesz lehetővé a dinamikusabb visszacsatolás és a nagyobb spinpotenciál érdekében.

A technológia részletesen

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

Wilson FortyFive

Kapcsolat a labdával

A szabadalmaztatott FortyFive° technológia növeli a keret rugalmasságát és stabilitását, hogy jobban összekapcsolt érzést keltsen a labdával való érintkezéskor. A technológia támogatja a versenyző játékosok modern swing vezetését, amely függőleges irányban történik.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést