1358621

Flash Sale: 15-extra

Wilson Pro Staff X v14 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Wilson Pro Staff X v14 teniszütő tapasztalt klubjátékosoknak új, modern kialakításban, nagyobb sweetspot-tal, klasszikus labdaérzettel és kiváló kontrollal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1358621

15 % kedvezmény

Flash Sale
1 nap
8
27
31

Kuponkód:
15-extra
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 72.200 Ft

A modell további ajánlatai Pro Staff

Wilson Pro Staff X v14  Teniszütő

Wilson Pro Staff X v14 Teniszütő

119.990 Ft
86.900 Ft
Spórolsz 33.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 72.200 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Pro Staff
Technológia Wilson Braided Graphite 45, Wilson Paradigm Bending, Wilson String Mapping
Éves begyűjtések 2023
Pro Staff
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehéz teniszütőknagyon nehéz ütők (315 g és több)
Teniszütő súlya 315 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685,8 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 21,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 322
Racket keret anyaga: Braided Graphite
A keret merevsége: 66
Használt alapcsomagolás Wilson Premium Leather
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 27.0 kg
A termék katalógusszáma WR125811
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín barna

Ismertetés

Wilson Pro Staff 97L v14 teniszütő haladó és tapasztalt klubjátékosok és ambiciózus juniorok számára új kialakításban, kivételes kontrollal, érzéssel és pontossággal. A legendás Pro Staff ütőcsalád immár 14. generációja nagyszerű irányítást kínál, kiváló visszajelzéssel és a Braid 45 technológiának köszönhetően légiesebb vázkialakítással.

Tekintse meg a videót, ahol Zdeněk Hrabálek kommentálja az új Wilson Pro Staff ütőket.

Náhled videa

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Klubrajongóknak

Ez a könnyebb, 290 g-os, amatőrök által áhított, mindössze 626 cm2 fejmérettel rendelkező változat a Blade v8-hoz hasonló, új, napfényben változó színösszeállítással nyűgöz le. A prémium bőr markolat maximális információt ad át a kéznek, és fokozza a keret klasszikus jellemzőit. Ugyanakkor ez a nehezebb markolat jobban kiegyensúlyozza az ütőt a kézben a még jobb kezelhetőség érdekében.

Modern keret és technológia

Az új Paradigm Bending technológiát alkalmazva az ütő kellemesen rugalmas, mégis nagyon stabil, és kiváló labdakontrollal rendelkezik, amely hosszabb ideig a húrokon marad. Az eredmény egy rendkívüli kapcsolat a kar, az ütő és a labda között. A klasszikus irányítás, ahogyan a múltból ismerjük, újonnan gazdagodott modern erővel, ami a 21. században a kortárs teniszre jellemző.

A 16x19-es szövésmintázat nagyon jó pörgést biztosít a játékosnak, a String Mapping technológia pedig a húrok sűrűbb egymás mellé helyezésével növeli a pontosságot.

Az edző szava

Az új Pro Staffka felvállalta a feladatot, hogy a játékosok fiatalabb generációját vonzza, akik klasszikus tulajdonságokat keresnek egy modern ütőben. Ismét élvezheti a lézeres pontosságot, a példátlan kontrollt, a kiváló labdaérzetet, a kivételes stabilitást és a kiemelkedő kényelmet. Az ütő most még egy kicsit rugalmasabb, mint elődje, és az új Paradigm Bending technológiának köszönhetően a keretnek több ütőerőt ad anélkül, hogy az irányíthatóság rovására menne. A lenyűgöző dizájnt prémium minőségű bőr alapmarkolat egészíti ki, amely "retro" érzést kölcsönöz az ütőnek, miközben tovább fokozza a klasszikus tulajdonságait. Ez a könnyebb, 290 g-os változat a tapasztalt nők, a haladó férfiak és az ambiciózus juniorok számára vonzó, akiknek nagyon pontos ütőre van szükségük, könnyebb kezelhetőséggel és irányítással.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (3)

Wilson Braided Graphite 45

Több érzés és pontosság

A Braided Graphite 45 grafit és Kevlar szálak 45°-os szögben történő fonásának új módszere nagyobb stabilitást, tapintást és pontosságot biztosít az ütőnek.

A technológia részletesen

Wilson Paradigm Bending

Klasszikus érzés modern erővel

A Paradigm Bending Technology szénszálas konstrukcióját stratégiailag úgy tervezték, hogy optimalizálja a hajlítási profilt az ütőfej vázának és nyakának közepén. Ez a kialakítás nagyobb rugalmasságot biztosít a nyaknak, így ideális kombinációja a Pro Staff ütők klasszikus érzetének és pontosságának anélkül, hogy a modern tenisz erejét és ütőerejét veszélyeztetné.

A technológia részletesen

Wilson String Mapping

Érzékenyebb és pontosabb élmény

A sűrűbb húrfonat, az úgynevezett String Mapping technológia jobb játékérzetet és kiváló pontosságot biztosít a játékosnak.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést