1358618

Wilson Pro Staff 97UL v14 Teniszütő

ID {{ productCode }}

Wilson Pro Staff 97UL v14 teniszütő haladó klubjátékosok és ambiciózus juniorok számára új kialakításban, kivételes kontrollal, érzéssel és pontossággal.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1358618

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pro Staff

Wilson Pro Staff 97UL v14  Teniszütő

Wilson Pro Staff 97UL v14 Teniszütő

73.290 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Pro Staff
Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő nem
Súlyosztály könnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 269 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 626 cm2 (97 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685,8 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 23 mm
Lendítési súly (fonottal) 301
Racket keret anyaga: Braided Graphite
A keret merevsége: 67
Használt alapcsomagolás Wilson Premium Leather
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 27.0 kg
A termék katalógusszáma WR126010
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok, juniorok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín barna

Ismertetés

Wilson Pro Staff 97UL v14 teniszütő haladó klubjátékosok és ambiciózus juniorok számára új kialakításban, kivételes kontrollal, érzéssel és pontossággal. A legendás Pro Staff ütőcsalád immár 14. generációja nagyszerű irányítást kínál, kiváló visszajelzéssel és a Braid 45 technológiának köszönhetően légiesebb vázkialakítással.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Klubrajongóknak

Ez az amatőrök által keresett, mindössze 626 cm2 fejmérettel rendelkező, ultrakönnyű, 269 g-os változat a Blade v8-hoz hasonló, új, napfényben változó színösszeállítással nyűgöz le. A prémium bőr markolat maximális információt ad át a kéznek, és fokozza a keret klasszikus jellemzőit. Ugyanakkor ez a nehezebb markolat jobban kiegyensúlyozza az ütőt a kézben a még jobb kezelhetőség érdekében.

Modern keret és technológia

Az új Paradigm Bending technológiát alkalmazva az ütő kellemesen rugalmas, mégis nagyon stabil, és kiváló labdakontrollal rendelkezik, amely hosszabb ideig a húrokon marad. Az eredmény egy rendkívüli kapcsolat a kar, az ütő és a labda között. A klasszikus irányítás, ahogyan a múltból ismerjük, újonnan gazdagodott modern erővel, ami a 21. században a kortárs teniszre jellemző.

A 16x19-es szövésmintázat nagyon jó pörgést biztosít a játékosnak, a String Mapping technológia pedig a húrok sűrűbb egymás mellé helyezésével növeli a pontosságot.

Az edző szava

Az új Pro Staffka felvállalta a feladatot, hogy a játékosok fiatalabb generációját vonzza, akik klasszikus tulajdonságokat keresnek egy modern ütőben. Ismét élvezheti a lézeres pontosságot, a példátlan kontrollt, a kiváló labdaérzetet, a kivételes stabilitást és a kiemelkedő kényelmet. Az ütő most még egy kicsit rugalmasabb, mint elődje, és az új Paradigm Bending technológiának köszönhetően a keretnek több ütőerőt ad anélkül, hogy az irányíthatóság rovására menne. A lenyűgöző dizájnt prémium minőségű bőr alapmarkolat egészíti ki, amely "retro" érzést kölcsönöz az ütőnek, miközben tovább fokozza a klasszikus tulajdonságait. Ez a legkönnyebb, 269 g-os változat különösen a haladó nők számára lesz vonzó, akiknek nincs elég erejük egy nehezebb váz húzásához, de mégis szeretnék megtapasztalni a Pro Staff ütők szenzációs érzetét. Ugyanakkor nagyszerű választás a tapasztalt juniorok számára, akik junior ütőről felnőtt ütőre váltanak, és szeretnék, ha úgy dobnák őket a vízbe, mint egy csecsemőt, és kipróbálnák a nagyon kicsi ütőfejet az ütések maximális pontossága érdekében, a "Kemény az edzőn, könnyű a csatatéren" mottónak megfelelően.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (3)

Wilson Braided Graphite 45

Több érzés és pontosság

A Braided Graphite 45 grafit és Kevlar szálak 45°-os szögben történő fonásának új módszere nagyobb stabilitást, tapintást és pontosságot biztosít az ütőnek.

A technológia részletesen

Wilson Paradigm Bending

Klasszikus érzés modern erővel

A Paradigm Bending Technology szénszálas konstrukcióját stratégiailag úgy tervezték, hogy optimalizálja a hajlítási profilt az ütőfej vázának és nyakának közepén. Ez a kialakítás nagyobb rugalmasságot biztosít a nyaknak, így ideális kombinációja a Pro Staff ütők klasszikus érzetének és pontosságának anélkül, hogy a modern tenisz erejét és ütőerejét veszélyeztetné.

A technológia részletesen

Wilson String Mapping

Érzékenyebb és pontosabb élmény

A sűrűbb húrfonat, az úgynevezett String Mapping technológia jobb játékérzetet és kiváló pontosságot biztosít a játékosnak.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést