155467

Wilson Clash 98 v2.0 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Wilson Clash 98 v2.0 teniszütő tapasztalt és versenyző játékosok számára, kivételes rugalmassággal, pontossággal és robbanékony erővel a továbbfejlesztett FortyFive technológiának köszönhetően.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 155467

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Clash

Wilson Clash 98 v2.0  Teniszütő

Wilson Clash 98 v2.0 Teniszütő

74.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Clash
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 310 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya < 306 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 305 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 686 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség 24,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 322
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 55
Ajánlott kötési feszültség 23.0 - 27.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség comfort
Szín piros, fekete

Ismertetés

A Wilson Clash 98 v2.0 teniszütő tapasztalt és versenyző játékosok számára a továbbfejlesztett FortyFive technológiának köszönhetően kivételes rugalmassággal, pontossággal és erővel. A forradalmi Clash ütő második generációja továbbfejlesztett karbon leképezést hoz magával a váz nagyobb stabilitása érdekében, miközben megmarad a példa nélküli rugalmasság. Az új vízszintes, függőleges és torziós hajlítási technológiák segítik a játékost a különböző lengésszabályozásban.

A 16%-kal magasabb sweetspot akkor sem hagy cserben, ha nem vagy a legjobb formádban. Az új, sűrűbb 16x20-as kötésminta nagyobb pontosságot biztosít.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

(R)evolúció másodszor

A forradalmi Clash modell utódja nemcsak lenyűgöző ütőerejével sokkol, anélkül, hogy elveszítené az irányítást, hanem megjelenésével is. A Clash 100, Clash 100 PRO és Clash 98 csúcsmodellek dombornyomott Clash felirattal vannak ellátva az ütőkereten. Ez a teljesen egyedi, a teniszvilágban eddig még soha nem látott funkció egy merész lépés a Wilson részéről, amely tovább növeli az ütő egyediségét.

Az extravagáns színösszeállítású eloxált elasztikus infravörös színű gumírozott kerettel kombinálva azonnal felkelti a kíváncsi bámészkodók figyelmét.

Környezetbarát

Az ütő műanyag részei, mint például a felső vázborítás, a húrcsapágyak és a nyél végsőkupakja környezetbarát Agiplast anyagból készültek. Biológiailag lebomló és nem károsítja a természetet.

Gyors, precíz és őrjöngő

A Wilson Clash második generációs versenyváltozata ismét példátlan rugalmassággal rendelkezik, hogy extra ütéseket adjon az ütéseidnek, és nagyszerű játékos teniszstílust adjon. A továbbfejlesztett FortyFive technológia és az egyes teniszstílusokhoz igazodó háromféle speciális flex profil biztosítja a tökéletes élményt minden pozícióból. A kisebb, 632 cm2-es ütőfej a tapasztalt játékosokat a 100 PRO változathoz képest jelentősen megnövelt pontossággal örvendezteti meg. Ezt a 16x20-asnál sűrűbb szövés támogatja, ahol egy extra rövid zsinór pontosabb koordinátákat ad a labdának a célzáshoz. A 306 mm-es kézhez viszonyított jelentős egyensúlynak köszönhetően erősnek fogja érezni magát a kramponokban a röplabdákon. A rakéta olyan gyors, mint a villám. Nem is tudnád, hogy 310 grammot nyom a sprue nélkül. Ez egyfajta sling-stílusú gép nagyfiúknak és nagylányoknak. A labdákat precízen és pontosan lövi, anélkül, hogy az érzés vagy az irányítás rovására menne. Az első generációs Clash-hez képest nagyobb sweetspot lehetővé teszi a játékos számára, hogy még a kisebb pontatlanságokat is el tudja ütni a labdát. Mégis, aki most tanulja a teniszt, és csak haladó szintű technikával rendelkezik, annak meg kell kóstolnia az ütőt. Az ütőt nagyon könnyű használni, de ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket, szinte tökéletesen kell ismernie a teniszt. A versenyorientált juniorok és különösen a nők számára ez az ütő nagyon érdekes választás, amely segít az ütésnél és kíméli a karját egy nagyon kényelmes és rugalmas vázzal.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (5)

Wilson Parallel Drilling

Wilson Parallel Drilling

A Parallel Drilling technológia nagyobb kényelmet biztosít, növeli az édes pontot és javítja az általános közérzetet. Ez az úgynevezett tömítések (lyukak, ahol a húr kinyúlik) fúrása nem derékszögben, mint eddig, de ugyanolyan szimmetriában és szögekben a keret teljes hosszában.

A technológia részletesen

Wilson Horizontal Bending

Hagyományos labdaszabályozás

A hagyományos vízszintes lengésvezetéssel rendelkező játékosok számára a Horizontal Bending technológia létezik. Ez biztosítja az ütő számára a piacon elérhető legjobb hajlítást, és javítja a labda irányítását közvetlen (egyenes) ütésnél, különösebb pörgés nélkül.

A technológia részletesen

Wilson FortyFive

Kapcsolat a labdával

A szabadalmaztatott FortyFive° technológia növeli a keret rugalmasságát és stabilitását, hogy jobban összekapcsolt érzést keltsen a labdával való érintkezéskor. A technológia támogatja a versenyző játékosok modern swing vezetését, amely függőleges irányban történik.

A technológia részletesen

Wilson Torsional Bending

Stabilabb, mint valaha

A Torsional Bending ütőváz szabadalmaztatott karbon leképezése segít a teljes szerkezet stabilizálásában, amikor rosszul ütik el a labdát a sweetspoton kívül. Így teljes mértékben arra koncentrálhat, ami a pályán történik, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a kezében lévő ütő bajt okozna.

A technológia részletesen

Wilson Vertical Bending

Támogatja a modern hintát

A Vertical Bending technológia segítségével a labda tovább marad a húrokon, így jobban irányítható, jobban érezhető és foroghat. Ez a technológia a modern függőleges lengésvezetést szolgálja.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést