1431538

Warrior Covert QR6 Black Junior Hokikesztyűk

ID {{ productCode }}

Hokikesztyűk - Junior, Modellsor Covert, Profi jégkorong, Védelmi fokozat magas , Vágja ferde, Szín fekete, Ujj design 2-részes csuklós ujjak, Hüvelykujjas kialakítás AxyFlex Thumb

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1431538

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Covert

Warrior Covert QR6 Black Junior Hokikesztyűk

Warrior Covert QR6 Black Junior Hokikesztyűk

66.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Junior
Modellsor Covert
Termék típusa Hokikesztyűk
Alkalmasság sportolásra jégkorong
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Szezon 2024/2025
Védelmi fokozat magas
Vágja ferde
Szín fekete
Külső anyag (a kesztyű felső oldala) EXO + DUO - LAM
Ujj design 2-részes csuklós ujjak
Hüvelykujjas kialakítás AxyFlex Thumb
Tenyér anyaga Pro Palm
Mandzsetta AxyFlex Cuff
Technológia Warrior Covert Taper Fit, Warrior Wartech FNC Liner, Warrior Impax, Warrior Pro Palm X, Warrior DUO-LAM, Warrior Axyflex Thumb, Warrior Axyflex Cuff

Ismertetés

A(z) Hokikesztyűk Warrior Covert QR6 Black Junior jégkorongos kesztyűk 10-15 éves korú gyermek jégkorongosok számára. De az életkor csak egy útmutató, fontosak a játékos fizikai adottságai, ezért elsősorban a mérettáblázat szerint válassz.

A hokikesztyű határozza meg, hogy mennyire érzel majd a kezeddel. Ugyanakkor védi az ujjakat és a csuklót a hokiütő ütéseitől.

Dolgozz az ütővel professzionális kesztyűben

A(z) Warrior Covert QR6 Black jégkorong kesztyű profi hokisok számára készült és minden olyan játékosnak, aki a legjobbal akarja kényeztetni magát. A jégkorong-kesztyűk maximálisan megerősítenek az ellenfél vágásai ellen, és rugalmas felépítésűek, hogy a koronggal való munka a lehető legkényelmesebb legyen.

A kesztyűt funkcionális anyagok egészítik ki, hogy tökéletesen elvezessék az izzadságot, vagy antibakteriális béléssel is rendelkeznek.

Vigyázz arany kezeidre maximális védelemmel

A(z) Warrior Covert QR6 Black kesztyű védelmi szintje magas. A professzionális kesztyű tökéletes választás a legmagasabb szinten játszó játékosok számára. Ha fokozott intenzitással játszol, és az ellenfelekkel való összecsapások keményen zajlanak, akkor maximális védelemre van szükséged, hogy folytathasd a koronggal való játszadozást.

Hangsúly a gyorsaságra és a precíz korongvezetésre

A(z) Warrior Covert QR6 Black kesztyűk ferde szabással rendelkeznek. Az ilyen szabású jégkorongkesztyűk szélesebb szabással rendelkeznek az ujjak területén, és több helyet biztosítanak az ütő irányításához. A csukló területén azonban keskenyebbek, ami nagyobb hangsúlyt fektet a sebességre és a teljesítményre.

Az ujjak alapvető felosztása 2 részre

A(z) Warrior Covert QR6 Black kesztyűk két részre osztott ujjakkal rendelkeznek. A 3 ujjrészből álló, vagy legalábbis a mutatóujjával rendelkező kesztyűkkel összehasonlítva kicsit kevésbé jól tudod irányítani az ütőt.

Technológia (7)

Warrior Impax

Hab a megbízható védelemért

A kesztyű Warrior VN Impax védőhabot tartalmaz, amely megvédi a kezet a jégkorongütő ütésektől, kemény lövésektől és a jégre való ütésektől.

A technológia részletesen

Warrior Pro Palm X

Dombornyomott tenyér

Az Axe Suede tenyere dombornyomott, és ennek köszönhetően kiváló tapadást, tapintást és kopásállóságot biztosít.

A technológia részletesen

Warrior DUO-LAM

Kétrétegű habszivacs és műanyag betétek

HD VN hab és közepes sűrűségű hab védi a kezet az ütésektől. A védelem fokozása érdekében műanyag betétek egészítik ki a kéz, a mandzsetta és az ujjak hátulján.

A technológia részletesen

Warrior Covert Taper Fit

Kesztyűk, amelyek alkalmazkodnak

A Warrior Covert Taper Fit második bőr érzését nyújtja. Ezek a hokikesztyűk alkalmazkodnak a kezed természetes formájához, így teljes irányítást biztosítanak minden mozdulat felett. A rugalmas anyagok maximális mozgásszabadságot biztosítanak, miközben megvédenek az ütésektől.

A technológia részletesen

Warrior Axyflex Cuff

Szabad mozgás és magas csuklóvédelem

Az Axyflex technológiának köszönhetően elcsavarhatja ellenfelei fejét anélkül, hogy aggódnia kellene a kellemetlen fejsze miatt.

A technológia részletesen

Warrior Wartech FNC Liner

Korlátozzák a szagot

Nem kerülheti el teljesen a túlzott izzadást egy megerőltető hokiedzés vagy mérkőzés során. A Warrior Wartech FNC Liner technológia azonban megakadályozza a baktériumok képződését, amelyek kellemetlen szagot okoznak az anyagban. Felszerelése hosszú ideig száraz és szagmentes lesz.

A technológia részletesen

Warrior Axyflex Thumb

Hüvelykujjvédelem

Védje hüvelykujját a kimozdulástól az Axyflex Thumb modulnak köszönhetően.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést