96964

Uvex Quatro Integrale Kerékpáros sisak

ID {{ productCode }}

A zöld-sárga Uvex Quatro Integrale Tocsen kerékpáros sisak beépített szenzorral készült, amely felismeri az esést, és segítséget hív. Még nagyobb biztonság minden útvonalon.

Válassz színt

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 96964

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 59700 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.700 Ft

A modell további ajánlatai Quatro Integrale

Uvex Quatro Integrale  Kerékpáros sisak

Uvex Quatro Integrale Kerékpáros sisak

96.800 Ft
59.700 Ft
Spórolsz 37.100 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 59.700 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Quatro Integrale
Nem férfiak
Cél - kerékpározás MTB
Szín zöld
Rovarok elleni védőháló igen

Ismertetés

Uvex Quatro Integrale Tocsen zöld/sárga kerékpáros sisak beépített érzékelővel, amely érzékeli az esést. Fokozott biztonság még az Ön számára kihívást jelentő útvonalakon is.


Tocsen
Egy intelligens esésérzékelő, amely szükség esetén segítséget hív, és riasztja a Tocsen közösség tagjait az Ön közelében.

XL Visor
A nagyméretű, állítható magasságú napellenző megvédi Önt a kemény napsütéstől, az esőtől és a repülő kövektől. A címke könnyen elhelyezhető a saját preferenciáinak megfelelően.

A nyak hátsó részének fokozott védelme
A fej hátsó részének maximális védelme szerves része a továbbfejlesztett kialakításnak. A mélyített nyakkivágás növeli a biztonságot.

Tocsen button
A nagy pontosságú Tocsen ütésérzékelő bármilyen sisakra felszerelhető. A Tocsen gomb könnyen és egyszerűen rögzíthető a sisak héjához a fül mögötti ponton, így pillanatok alatt használatra kész.

Tocsen app
Ingyenesen letölthető, egyszellemű használat és egy gyorsan növekvő közösség, mint nagyszerű támogatás. Letölthető a Google Play és az Appstore áruházakból. Esés esetén hívjon segítséget

Még ha egyedül is szeret kerékpározni, a Tocsen érzékelővel az egész Tocsen közösség Ön mellett áll. Nem számít, hogy hegyikerékpárral, országúti kerékpárral vagy elektromos kerékpárral közlekedik. Baleset bárkivel, bármikor, bárhol megtörténhet. Távoli ösvény, hegyi út? De mi van akkor, ha senki sincs a közelben, aki segíthetne?

Itt jön a képbe a Tocsen - a felhasználók egyre növekvő közösségével együtt, akik készek segíteni. Egyedülálló rendszer, amely egy úttörő esésérzékelőt tartalmaz, amely a Tocsen alkalmazáshoz kapcsolódik, amely képes érzékelni az esést, és ha nem reagál, segélyhívást küld, beleértve az aktuális helyzetére vonatkozó GPS-adatokat - a kiválasztott kapcsolattartóknak és az Ön közelében lévő teljes Tocsen-közösségnek. Mindezt a gyors segítségért, bárhol is legyen.

SCORES
· Multi inmould

OCHRANA
- Integrált ütközésérzékelő
Tocsen

BEÁLLÍTÁSOK
· Anatomic IAS
· Monomatic
- FAS hevederek

COMFORT
- 17 szellőzőnyílás
- Bélés Vent
- rovarháló
- levehető és állítható címke
- súly 350 g-tól


A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Kiegészítők (1)