1411767

True CATALYST 3X3 Senior Kompozit hokiütő

ID {{ productCode }}

A True CATALYST 3X3 Senior kompozit jégkorongütő olyan tapasztalt játékosok számára készült, akik teljesítményt és megbízhatóságot várnak el a jégen. A bot 166 cm hosszú, 440 g súlyú és közepes rúgásponttal rendelkezik.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1411767

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 39.000 Ft

A modell további ajánlatai CATALYST

True CATALYST 3X3 Senior Kompozit hokiütő

True CATALYST 3X3 Senior Kompozit hokiütő

44.990 Ft
39.000 Ft
Spórolsz 5.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 39.000 Ft

Tulajdonságok

Modellsor CATALYST
Méretkategóriák Senior
Termék típusa játékos hokiütő
Anyag kompozit
Flex (keménység) flex 85, flex 75, flex 65
A játékos teljesítményosztálya Amatőr versenyek
Szezon 2023/2024
Hossz (végtől a szegélyig) 152 cm
Teljes hossza cm-ben 166 cm
teljes súly 440 g
Technológia True Pass
A tengely profiljának geometriája Square Corner/Double Concave
Szín fekete
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Csúszásgátló technológia igen
Pengék anyaga Matte Blade

Ismertetés

Vadonatúj CATALYST 3X3-unk olyan teljesítményt nyújt, amelyet egy IGAZI középső profiltól elvárhat, még nagyobb tartóssággal, belépő áron.


Valódi teljesítmény tartósabb csomagolásban

Az Axenic technológiával ellátott, fejlett One Piece konstrukció segít csökkenteni a súlyt és javítani az általános teljesítményt a hagyományos versenyrudakhoz képest, amelyeket a tengely és a penge összekapcsolásával készítenek. Az Axenic kiválóan működik a középső stick flex profillal is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minimális erőfeszítéssel eltaláljanak egy kemény lövést, így ideális azoknak a játékosoknak, akik szeretnek a kaputól nagyobb távolságból lőni.

Az AXENIC TRUE-ONE PIECE technológia csúcsminőségű egyrészes kialakítása. Az eredeti szabadalmaztatott eljárás a tengely és a penge egy darabként történő nagynyomású öntésére a lehető legjobb játékjellemzőket, kiváló egyensúlyt és nagy tartósságot biztosít.

Az ütő középen behajlik a lövés közben, ami minimális erőfeszítéssel kemény és erőszakos lövést tesz lehetővé. A bot felülete a Gloss Grip technológiának köszönhetően markolattal van ellátva, hogy megakadályozza a kesztyű elcsúszását és nagy biztonságot nyújt játék közben. A rúd dupla homorú keresztmetszete az élek optimális lekerekítésével minden játékos számára ideális, tökéletes tartást és tapintást biztosít a játék során.


Páratlan pontosság

Tartós penge új Tri Rib technológiával (TRT) és új generációs speciális töltőhabbal. A TRT technológia szerkezete optimalizált ellenállást biztosít ultrakönnyű kivitelben. A penge mentén stratégiailag elhelyezett bordák úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek a korong ütközési pontjaihoz, stabilabb pengeszerkezetet biztosítva ütközéskor, pontosabb és erősebb lövéseket eredményezve.


A True CATALYST 3X3 hokiütő előnyei a következők:

  • közepes rúgáspont
  • anyagok és technológia

Technológia (1)

True Pass

A minőség nem romlik az idő múlásával

A True PASS feladata a használt anyagok jó állapotban tartása a hokiütő teljes életciklusa során. A penge magja kevésbé merev, és megakadályozza, hogy a benne lévő hab feltörjön.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést