73615

Babolat Pure Strike Lite 2020 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Babolat Pure Strike Lite 2020 teniszütő új, modern köntösben, C2 Pure Feel technológiával a még jobb játékérzet és irányíthatóság érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 73615

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Strike

Babolat Pure Strike Lite 2020  Teniszütő

Babolat Pure Strike Lite 2020 Teniszütő

83.980 Ft
44.800 Ft
Spórolsz 39.180 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 44.800 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Pure Strike
Éves begyűjtések 2020
Húrozott ütő nem
Súlyosztály könnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 265 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 326 - 340 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 330 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 21-23-21 mm
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 69
Használt alapcsomagolás Babolat Syntec Team
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok, juniorok
Sűrűség Erősség
Szín piros, fekete, fehér

Ismertetés

Babolat Pure Strike Lite 2020 teniszütő új, modern köntösben, C2 Pure Feel technológiával a példátlan érzés és irányíthatóság érdekében. Kezdő és középhaladó játékosoknak szánt ütő 265 g súlyú hibrid Control Frame technológiával és FSI Power technológiával a még jobb spin és tempó eléréséért. Diktáld a játékot az új Pure Strike ütőkkel!

Még jobb Pure Strike

A Pure Strike 3. generációs ütők az ütőerő, a játékérzet és a pontosság kombinációja. Ezek az ütők az arany középutat jelentik a gyorsan játszó Pure Drive sorozat és a pörgésorientált Pure Aero modellek között. A modern tenisz a játékos minden képességét megköveteli - gyorsaságot, pontosságot és irányítást. Az új Pure Strike ütők a Sharp Control = éles és precíz ütések, kontroll alatt.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Náhled videa

Kinek szól?

A Pure Strike immár a 3. generációjában új technológiákat kínál a még jobb érzés és labdakontroll érdekében, miközben az ütésbiztonságot is megőrzi. Az új valamivel lágyabb és könnyebben hozzáférhető az előző generációs rakétákhoz képest. A Pure Strike termékcsalád legkönnyebb modellje 16x19-es húrmintával és 645 cm2-es ütőfejjel kiváló belépő a modern tenisz világába. Az ütő kezdőknek és középhaladó játékosoknak is alkalmas, a nők pedig különösen könnyűsége és kiváló manőverezhetősége miatt fogják szeretni. Az ütő kiváló egyensúlyt kínál a pontosság, a sebesség és a pörgés között. A Pure Strike ütők nagykövete az osztrák top teniszező, Dominic Thiem, aki a 2019-es Roland Garroson játszott először az új modellel. Ha tetszik a játékstílusa, és maga is hasonlóan teniszezik, akkor tegye fel az ütőt a kívánságlistájára.

 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Paraméterek:

  • Fej: 645 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 265 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 330 mm
  • Anyag: Graphite
  • Keretszélesség: 21 mm / 23 mm / 21 mm
  • Vázkeménység: 68 RA
  • String minta: 16x19
  • Játékstílus: Pontos és gyors teljes pályás játék
  • Kinek szól: Kezdő és középhaladó játékosok, különösen nők
  • Kötött: nem

Thiem tervezése

Az új Pure Strike formatervezése városi koncepción alapul. Az ütő tele van ismétlődő Pure Strike felirattal. A narancssárga színű felső védő lökhárító és a narancssárga középső csíkok a rakéta fején és a nyakán a látványt idézik. Az ütő sajátos kialakítással rendelkezik, amely ötvözi a fehér sport eleganciáját és a teniszütések agresszivitását.

Dominic Thiem, az osztrák tenisz szupersztár is közreműködött a tervezésben. 

A tapasztaltabb játékosok számára egy nehezebb, 285 g-os modellt is kínálunk Pure Strike Team 2020 vagy 300 g-os modell a még nagyobb ütésért Pure Strike 100 2020.

Technológia (3)

Babolat C2 Pure Feel

Egy kellemesebb és érzékenyebb keret

Az új C2 Pure Feel technológia lágyítja a keretet és továbbfejleszti a meglévő Cortex Pure Feel technológiát. Az SMAC rugalmas viszkoelasztikus gumija 3 és 9 órára van felszerelve a keret oldalára, amely még jobban csillapítja a nem kívánt rezgéseket. Az eredmény egy kellemesebb érintkezés a labdával, ami pontosabb játékot tesz lehetővé és több energiát generál.

A technológia részletesen

Babolat FSI Power

Optimális teljesítmény minden löketben

Az ütő FSI Power technológiával van felszerelve, amely biztosítja a lehető legnagyobb sweetspot területet. Ennek oka a rövid húrok közötti nagyobb rés. Ezenkívül a régebbi modellekkel ellentétben a sweetspot magasabban található. Az eredmény a maximális teljesítmény minden lövésnél, még akkor is, ha a középen kívül esik, valamint hosszabb lövések, példátlan pörgéssel.

A technológia részletesen

Babolat Control Frame Technology

Kombinált keretforma

Az innovatív Control Frame Technology két alapvető keretformát egyesít egyetlen egységben. A dinamikus elliptikus forma a kritikus pontokon ügyesen négyzet alakúvá alakul, ami stabilitást ad az ütőnek. Az eredmény kiváló labdakontroll és ütőstabilitás minden helyzetben.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést