1421026

Babolat Pure Strike 97 2024 Teniszütő

ID {{ productCode }}

A(z) Babolat Pure Strike 97 2024 egy tapasztalt és teljesítményre hajtó játékosoknak megfelelő teniszütő, akiknek tökéletes minőségre van szükségük.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1421026

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Pure Strike

Babolat Pure Strike 97 2024  Teniszütő

Babolat Pure Strike 97 2024 Teniszütő

111.000 Ft
99.900 Ft
Spórolsz 11.100 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 99.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Pure Strike
Éves begyűjtések 2024
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 310 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 310 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 626 cm2 (97 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség 21-22-21 mm
Lendítési súly (fonottal) 321
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 67
Használt alapcsomagolás Babolat Natural Grip
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült verseny- és versenyjátékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín fehér, narancssárga

Ismertetés

A(z) Teniszütő Babolat Pure Strike 97 2024 egy tapasztalt és teljesítményre hajtó játékosoknak megfelelő teniszütő. Ha már a játéktechnikád tökéletes és nem segítségre van szükséged az ütőtől, hanem megbízhatóságra, akkor nyugodtan választhatod. Egy igényes ütőből kihozhatod a legjobbat, és megnyerheted vele a versenyeket és a bajnokságokat.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

A legnépszerűbb ütősúly a pontosság és az erő tökéletes keverékéhez

A(z) Teniszütő Babolat Pure Strike 97 2024 ütő súlya 310 g. A nehéz ütők csoportja a legnépszerűbb középhaladó és haladó teniszezők körében.

Ha a technikát kirázod a kisujjadból, a pontosság és az erő tökéletes keverékét kívánod meg az ütőtől és jó fizikai kondícióban vagy, akkor pontosan ezeket kapod egy nehéz ütőtől.

Egyensúly a kézen a labda pontos eltalálásához a pályán

A(z) Teniszütő Babolat Pure Strike 97 2024 ütő egyensúlya 310 mm. A kézre kiegyensúlyozott ütőtől jobb irányítást várhatsz és könnyebben eltalálhatod vele a labdát pontosan a kívánt helyre. Az ilyen egyensúllyal rendelkező ütő gyakorlott teniszezőknek megfelelő, mivel nehezebb a kezelése.

Nehéz, de nagyon pontos ütőfej

A(z) Teniszütő Babolat Pure Strike 97 2024 fejmérete 626 cm2 (97 in2). A kisebb fejjel rendelkező ütők jobban megfelelnek a tapasztaltabb teniszezőknek. Ugyanis nagyobb tenisztudást igényelnek, de sokkal nagyobb pontosságot kínálnak, mint a nagyobb fejű ütők.

Egy szabványos ütőhosszal nem tévedhetsz

A(z) Teniszütő Babolat Pure Strike 97 2024 ütő hossza 685 mm. Ez a hossz a legtöbb teniszütőnél megszokott értékeken belül van és szinte minden teniszező számára megfelelő. Kivéve az óriásra nőtt játékosokat, akik inkább egy meghosszabbított ütőt választhatnak.

Technológia (3)

Babolat FSI Control

Több irányítás és érzés

Az FSI Control (Frame String Interaction Control) technológia a nagyobb kontrollt biztosító szorosabb szövésmintázatot kombinálja az ikonikus Woofer-rendszerrel, amely növeli a labda és a húr közötti érintkezési időt a jobb játékérzet érdekében. A technológia részletesen

Babolat Control Frame Technology

Kombinált keretforma

Az innovatív Control Frame Technology két alapvető keretformát egyesít egyetlen egységben. A dinamikus elliptikus forma a kritikus pontokon ügyesen négyzet alakúvá alakul, ami stabilitást ad az ütőnek. Az eredmény kiváló labdakontroll és ütőstabilitás minden helyzetben.

A technológia részletesen

Babolat NF2-Tech

Optimális csillapítás és hangzás

A keret stratégiai helyein található természetes vászonbetétek optimális csillapítás és hangminőséget biztosítanak a kivételes játékélmény érdekében.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést