70296

Head Graphene 360 Radical PRO Teniszütő

ID {{ productCode }}

A Head Graphene 360 Radical PRO teniszütő a tapasztalt és versenyző játékosok számára az erő és az irányítás kiváló kombinációjával.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 70296

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.900 Ft

A modell további ajánlatai Graphene 360 Radical

Head Graphene 360 Radical PRO  Teniszütő

Head Graphene 360 Radical PRO Teniszütő

84.990 Ft
50.900 Ft
Spórolsz 34.090 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Graphene 360 Radical
Éves begyűjtések 2019
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 310 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 306 - 315 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 315 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 20-23-21 mm
Lendítési súly (fonottal) 325
Racket keret anyaga: Graphene 360 / Graphite
A keret merevsége: 68
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!
A termék katalógusszáma 233909
Ő használja Andy Murray
Kategóriajátékosok számára készült versenyző és profi játékosok
Sűrűség ellenőrizze a címet.
Szín piros, fekete

Ismertetés

AHead Graphene 360 Radical PRO teniszütő a Radical sorozat legnehezebb modellje, amelyet a kontroll, az erő és a pörgés kiváló egyensúlyával rendelkező, minden igényt kielégítő játékosok számára terveztek. A kisebb, 630 cm2-es ütőfejnek köszönhetően nagyon pontos, és a 310 g-os súlyával (párnázás nélkül) kombinálva agresszív lehet, így nagyszerű fegyver a teljes pályás tenisz szerelmeseinek.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.


Paraméterek:

  • Fej: 630 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 310 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 315 mm (szövés nélkül)
  • Anyag: Graphene 360/Graphite
  • String minta: 16x19
  • Játékstílus: precíz, teljes pályás játék sokütőerővel
  • Kinek szól: tapasztalt és versenyjátékosoknak
  • Kötött: nem

Andy Murray egy Head Radical teniszütővel

Mint Andy Murray

Tudtad, hogy a Head Radical ütők a következőkkel vannak felszerelve? Andy Murray, Sloane Stephens vagy Diego Schwartzman? Nyúljon a Radical ütőkhöz, amelyek az erő, az irányítás és a pörgés kombinációjára építenek.

TIP: Gondolj a tenisz stílusodra

Nem biztos benne, hogy a Radical megfelelő Önnek? Tudja meg, melyik stílus illik a legjobban más Head teniszütőkhöz.

Több információ a Head teniszütő sorozatokról "

Kiváló ellenőrzés

A 16x19-es húrmintázatnak köszönhetően az ütő könnyedén generál spin-t a hosszú ütésekhez . Ugyanakkor nagyon precíz, így a labdák egyik sarokból a másikba dobása egy apróság lesz számodra. A nehezebb váz kiegyensúlyozottan fekszik a kézben, ami szintén hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez és a kényelemhez. Gyors a röplabdáknál, és jól elnyeli az ütéseket a visszatéréseknél, amit energiává alakít az ütésedhez.

Kinek szól?

A Graphene 360 Radical PRO ütőt különösen a tapasztalt, teljes pályás játékkoncepcióval rendelkező versenyszintű játékosok fogják értékelni. Különösen az adogatásban jeleskedik, ahol állandó teljesítményt nyújt, és nagyon gyors. Jól vezeti a kezet, és a vele végzett mozdulatok nagyon pontosak és kellemes érzésűek. Nem kell korlátoznia magát egyetlen játékstílusra, mivel az ütő egyszerre lehet nagyszerű védekező partner, és elegendő lendülettel nagyon gyors labdákat is generálhat. A kisebb, 630 cm2-es ütőfejet nagyobb kihívás megütni, de ha egy kicsit több időt adsz az ütőnek, akkor olyan pontossággal, ütőerővel és kontrollal jutalmaz, amit más modellek csak irigyelhetnek.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -


Hátul és a neten

Ez a sokoldalúság jellemzi ezt a rakétát. Nem számít, hogy szereted-e a hosszú cseréket hátulról, vagy inkább agresszív lövésekkel pusztítod el az ellenfeledet a hálóhoz rohanásokkal. Ezzel az ütővel meccs közben változtathatod a játékstílusodat, és folyamatosan új taktikákkal lepheted meg ellenfeledet.

Fergeteges design

Az ütő szép kialakításának érdekessége a keret alakja, pontosabban annak változó átmérője. Nem mindenhol egyforma, és a szélessége aszimmetrikus, 20-23-21 mm-es méretekkel. Az ütőfej alsó íve a nyaknál azonban olyan vékony, hogy ott aligha lehetne 15 mm-es szélességet mérni, és így minden paraméteren kívül esik. A tervezésnek ez az új megközelítése kétségtelenül egyedülálló.

Szeretne egy kicsit könnyebb és manőverezhetőbb változatot ebből a rakétából? Próbálja ki a 295 g-os mérlegelést Head Graphene 360 Radical MP.

Elemezze és javítsa játékát

Szerezz egy kütyüt ehhez az ütőhöz Fej tenisz érzékelő amely érzékeli a játék minden részletét, majd egy mobilalkalmazással értékeli azokat. Így jobban ki tudja majd küszöbölni gyengeségeit, és még erősségeit is javítani tudja. Az ütő súlya mindössze 5 grammal nő.

Technológia (1)

Head Graphene 360

Gyorsaság, irányíthatóság, precizitás

A Graphene 360 technológiának köszönhetően az ütő tökéletes stabilitást és optimális energiaátvitelt biztosít a maximális teljesítmény érdekében. Elsősorban azoknak a játékosoknak szól, akik már tudják, milyen játékot akarnak játszani, és milyen tulajdonságokat várnak el az ütőtől.

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést