160631

Tecnifibre TF40 305 18M Teniszütő

ID {{ productCode }}

Tecnifibre TF40 305 18M teniszütő tapasztalt és versenyző játékosok számára, maximális pontossággal és kontrollal, új, modern kialakításban.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 160631

82573 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 82.573 Ft

A modell további ajánlatai TF40

Tecnifibre TF40 305 18M  Teniszütő

Tecnifibre TF40 305 18M Teniszütő

82.573 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 82.573 Ft

Tulajdonságok

Modellsor TF40
Technológia Tecnifibre Xtense BG, Tecnifibre Dynacore XTC, Tecnifibre RS Sharp Section, Tecnifibre Foam Inside
Éves begyűjtések 2022
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály nehezebb teniszütőknehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 305 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (601-644 cm2)
Pontos fejméret 630 cm2 (98 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 18 x 20
Keretszélesség: 21,7 mm
Lendítési súly (fonottal) 328
Racket keret anyaga: 100% Graphite
A keret merevsége: 64
Használt alapcsomagolás Tecnifibre X-Tra Feel Fehér
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 25.0 kg

Cikkeket készítettünk, hogy segítsünk kiválasztani

Ismertetés

Tecnifibre TF40 305 18M teniszütő tapasztalt és versenyző játékosok számára, maximális pontossággal és kontrollal, új, modern kialakításban. A francia Tecnifibre több mint 40 éves piaci jelenlétét ünneplő jubileumi ütők második generációja továbbfejlesztett RS Sharp Section vázformával rendelkezik, amely jobb hajlítást és labdakontrollt biztosít. A kényelem új szintje várja Önt, miközben az érzés megmarad a Foam Inside habszivacs párnázásnak köszönhetően, amely a teljes váz belsejében található.

A teniszütő húrozása

Az ütőt a gyártótól húrozás nélkül kapjuk, de szívesen behúrozzuk neked. Az egyetlen dolog, amit tenned kell érte, hogy a kosárba tétel előtt, a jobb felső sarokban bejelölöd a kívánt feszességet és kiválasztod a javasolt húrozás egyikét.

Végső ellenőrzés és precizitás 

A 18x20-as zárt szövésű mintázat a legmagasabb szintű pontosságot és kontrollt biztosítja a játékodhoz. Ez a minta olyan játékosok számára alkalmas, akik az ütő teljes potenciálját ki tudják használni. A jellegzetesen keményebb visszajelzés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nagyobb agresszivitással menjenek bele az ütésbe, amit a pontos labdahelyezés és a kiváló vázstabilitás segít.

Precíziós fegyver igényes játékosoknak

A francia Tecnifibre új generációval jelentkezik a jubileumi TF40 ütőinek, amelyek a gyártó legnépszerűbb ütői közé tartoznak. Ezt a modellt használja a francia Arthur Rinderknech (2022.2.2. óta az ATP 60. helyezettje). Az ütőt a pontosság, a stabilitás és a kezelhetőség kiváló kombinációja miatt választotta. Az ütő lengősúlya lenyűgöző 328 pont, ami már gyakorlatilag hibátlan ütéstechnikát és villámgyors lábmunkát igényel a játékostól. Az ütő még a nagyon igényes, versenyzői ambíciókkal rendelkező juniorok számára is vonzó, akiknek precíz ütőre van szükségük, amely elég súlyt biztosít az alapvonalról történő erőteljes ütésekhez. A keret kiváló stabilitását különösen a párosoknál fogja értékelni a hálónál, ahol nincs hiány a gyors reakciójú röplabdákból. A 325 mm-es, enyhén a kéz felé kiegyensúlyozott ütő egyszerre manőverezhető és átütő. Rugalmas konstrukció, kellemes 64 RA keménységgel, amely még akkor is sok kényelmet nyújt, ha versenyszinten nagyon kemény poliészter húrokat használunk. A 18x20-as zárt szövésű mintázat összetéveszthetetlen, és a kisebb, 630 cm2-es fejjel kombinálva lehetővé teszi a tapasztalt játékosok számára, hogy a nagy ütésszámú ütéseket a vonalakhoz közel helyezzék el. Ugyanakkor a 16x19-es változatnál nagyobb pontosságot és lendületet igényel. Ez az ütő a tapasztalt játékosok számára készült, egészen a versenyszintig, akik precizitást, stabilitást és kiváló kényelmet várnak el a szilárd súly mellett.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (4)

Tecnifibre Xtense BG

Meghosszabbított tömítőgyűrűk

Hosszabb tömítőgyűrűket használnak ott, ahol a húrok keresztezik. Ezt a technológiát Xtense BG-nek hívják. Az eredmény egy nagyobb édesség a problémamentes labdaütéshez. A vázon kívülről kiszélesítették a húralagutak is. Ez javította a knitterek felhasználóbarátságát, akik ezen a ponton jobban elhelyezik a húrokat.

A technológia részletesen

Tecnifibre Dynacore XTC

Nagyobb érzékenység és pontosság

A keret TEi szénszálakból készült, az alkalmazott technológia neve Dynacore XTC. Ez a tajvani cég 40 éves hagyományával a szénszálak és a szövési technológia vezető gyártói közé tartozik. Az ezzel a technológiával készített keretek kiváló tapintást és pontosságot biztosítanak.

A technológia részletesen

Tecnifibre RS Sharp Section

Erőteljesebb keretforma

Az eredeti T-Fight modell sajátos szögletes, 5 pontos keretformája most még szögletesebb RS Sharp Section profillal rendelkezik, hogy a labda eltalálásakor jobban deformálódjon a keret. Az eredmény a rugalmasság és a stabilitás kiváló kombinációja, amely nemcsak a labda röppályájának jobb irányításában nyilvánul meg az alapvonalról való játék során, hanem abban is, hogy röplabda közben eltalálják a hálót.

A technológia részletesen

Tecnifibre Foam Inside

Párnázó hab a kereten belül

Speciális párnázó hab az egész keretben A belső hab biztosítja az ütő kiváló kényelmi tulajdonságait, miközben megőrzi az érzést és a visszajelzést a kézben. A hab elnyeli a nemkívánatos rezgéseket, és csak azt az információt kapja meg, amelyet a kéz megérdemel.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést