93293

Sisak Rudy Project Protera+ fekete

ID {{ productCode }}

A RUDY Project Protera+ Black Stealth matte kerékpáros sisak a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb védelmet biztosítja minden bringás fejének.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 93293

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.920 Ft
Sisak Rudy Project  Protera+ fekete

Sisak Rudy Project Protera+ fekete

70.600 Ft
50.920 Ft
Spórolsz 19.680 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.920 Ft

Tulajdonságok

Technológia RUDY Project Venger Triple In-Mold X-Kross
Nem unisex
Cél - kerékpározás MTB, Trail
Szín fekete
Szellőzőnyílások száma 18
Használja lovagló stílus szerint. Trail, MTB

Ismertetés

ARUDY Project Protera+ Black Stealth matt matt kerékpáros sisakot úgy hangolták, hogy fokozza a kényelmet terepen vagy ösvényeken való lovaglás során. Pontosan a kiváló párnázottság, a szellőzés, az izzadság felszívódása és a fej méretéhez és az arcformához való könnyű igazodás miatt kényelmes.

Alapvető paraméterek:

  • 18 szellőzőnyílás, hogy a fejed szárazon maradjon és ne melegedjen túl
  • rovarháló
  • cserélhető belső párnázat és oldalsó pántok
  • a tökéletes stabilitás és tapadás érdekében precíz mikrometrikus szabályozással ellátott rögzítő rendszerrel történő meghúzás 

Sokk-elnyelés

A Rudy Project kizárólag olyan rendkívül fejlett anyagokat használ, amelyek elnyelik az ütéseket és elvezetik a mechanikus energiát anélkül, hogy azt a fejre és a testre továbbítanák. Az IN MOLD konstrukció és az expandált polisztirol (EPS) anyagok kombinációja garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot. Két különböző sűrűségű hab és egy hatszög alakú szerkezet a sisak belsejében jobb ütéselnyelést és maximális oldalirányú szóródást biztosít. 

Játékélmény

A külső szellőzőnyílások elhelyezkedése és alakja alapvető fontosságú a fej szárazon és hűvösen tartásához, valamint a teljesítmény legmagasabb szinten tartásához. A szellőzőnyílásokat úgy terveztük, hogy az izzadtság hatékonyan párologjon el, és ideális hőmérsékletet biztosítson a versenyző fejének. A Rudy Project sisakok elülső párnázata hálós, amely elősegíti a fej és a sisak közötti légáramlást, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását a párnán. Két méretválaszték közül választhat: S-M 55 és 58 cm között, L 59 és 61 cm között.

Kínos helyzetek

A könnyen felcsúsztatható és kicserélhető oldalsó pántok lehetővé teszik a szennyeződések gyors eltávolítását egy sáros lovaglás után, vagy a pántok választható színűre hangolhatók az egyedi, egyedi megjelenés érdekében. Az elülső, könnyen állítható napellenző és a hátsó, praktikus szemüvegtartó teszi a Protera+ sisakot a legkézenfekvőbb választássá.

Technológia (1)

RUDY Project Venger Triple In-Mold X-Kross

Maximális biztonság

Minden Rudy Project sisak kiváló minőségű anyagokat használ a biztonság és a megbízhatóság garantálása érdekében. A sisakok szerkezete az ütközés okozta erőt eloszlató expandált polisztirol (EPS) és polikarbonát héjat ötvözi a nagyobb tartósság és védelem érdekében. A vadonatúj Venger Triple In-Mold X-Kross konstrukció javítja a héj stabilitását és biztonságát.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést