Rudy Project

Élvezze a csúcsminőségű sisakokat és szemüvegeket nem csak kerékpározáshoz

Az olaszok mindig is képesek voltak mindent maximálisan kiélvezni, amibe belevetik magukat. És mivel ők is a sportolók nemzete, egyikük, Rudy Barbazza kitalálta, hogyan lehet jól érezni magunkat olyan sportokban, ahol szükség van a fejünkre és a szemünkre. A Rudy Project sisakok és védőszemüvegek rövid időn belül a profi és amatőr kerékpárosok, triatlonisták, futók, síelők és motorosok körében is ismertté váltak. E termékek népszerűsége azért is nagy, mert a sportolók is részt vesznek a fejlesztésükben. Szóval, te is elmész és jól érzed magad a bringáddal?

Ha komolyan veszed a sportot...

...csak védelmet akarsz, de kényelmet is. Ezt adják a Rudy Project sisakok és védőszemüvegek. Az anyagokra, a technológiára és a funkcionalitásra összpontosító fejlesztési és gyártási folyamatoknak köszönhetően tökéletesen védve lesz anélkül, hogy nehezedne a súlya. Csatlakozzon tehát ahhoz a több ezer sportolóhoz világszerte, akik a Rudy Project termékeket használják, és mutassa meg a világnak, hogy komolyan gondolja a teljesítményét és az egészségét. 


Megjelenítve 1–5 összesen ennyiből 5

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

  • Kiárusítás
-45%

A Rudy Project TRALYX Black/ImpactX Photochromic 2 Laser Red sportszemüveg a minőségi sportkiegészítők aktuális csúcstermékét jelenti a piacon.

107.400 Ft 59.500 Ft
raktáron 2 db 27.09. Önnél
  • Kiárusítás
-46%

A Rudy Project TRALYX Navy/ImpactX Photochromic 2 Black sportszemüveg a minőségi sportkiegészítők aktuális csúcstermékét jelenti a piacon.

99.100 Ft 53.900 Ft
raktáron 2 db 27.09. Önnél
12 % kedvezmény: kerekparozas12
-17%

A RUDY Project Protera+ Black Stealth matte kerékpáros sisak a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb védelmet biztosítja minden bringás fejének.

70.600 Ft 58.900 Ft
raktáron utolsó darab 27.09. Önnél
12 % kedvezmény: kerekparozas12

A RUDY Project Strym Dark Grey shiny kerékpáros sisakban a profi és a szabadidős bringások egyaránt jól érzik magukat. Könnyed, kompakt fejfedő…

48.200 Ft
raktáron utolsó darab 27.09. Önnél
-36%

A RUDY Project Central+ Black matte kerékpáros sisak a városi kerékpározás kedvelőinek készült. A levehető napellenző, a habpárnázás és a Fastex…

36.200 Ft 23.300 Ft
raktáron utolsó darab 27.09. Önnél