187744

Sensor Coolmax Impress Sand/Stripes Női póló

ID {{ productCode }}

Sensor Coolmax Impress könnyű funkcionális alsónemű ideális meleg időjáráshoz.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 187744

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Sensor  Coolmax Impress Sand/Stripes Női póló

Sensor Coolmax Impress Sand/Stripes Női póló

9.830 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Nem nők
Hüvelyhossz rövid ujjú
Szín bézs
Anyag 42 % PES COOLMAX® Fresh, 51 % PESh micro, 7 % Lycra
Termék típusa póló
Alkalmasság sportolásra fuss
Minta Absztrakt
Funkcionális ruházat Igen
Vágja laza
Nyakkivágás típusa kerek nyakkivágás
A nyakkivágás mélysége alacsony nyakkivágás

Ismertetés

A MID Performance lazább szabása lehetővé teszi a szabad mozgást sportolás és alkalmi viselet közben. Könnyű, egyrétegű, rugalmas, mintás, egyrétegű kötött anyag, amely Coolmax Fresh funkcionális poliészterszál, mikro poliészterszál és elasztán tökéletes kombinációjából áll. A felhasznált mikro poliészter Szál jelentősen javítja a tapintást.

Az antibakteriális tulajdonságokat fokozza a kiegészítő Silver Plus felületkezelés, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és a szagok terjedését. A kötött szövet profilja és anyagösszetétele kiváló tulajdonságokat garantál, mint például a magas nedvességelvezető képesség, a nagy rugalmasság, valamint az alakstabilitás és a szilárdság. A kötött anyag az UVA és UVB sugárzással szemben az 50-es indexű fényvédő szerek szintjén ellenáll.

Coolmax EcoMade technológia

Egy újabb újdonsággal állunk elő a Coolmax Ecomade formájában. A mosószer megtartja ugyanazokat a tulajdonságokat és előnyöket, mint korábban, miközben környezetbarátabb. A Szál nagy arányban tartalmaz újrahasznosított anyagot (97%), így mérsékli a környezeti hatásokat. Használt műanyag palackokból készül, amelyeket hat lépésben átalakítunk, hogy funkcionális ruházatunk alapjául szolgáljanak. Az új anyag még jobban elvezeti a nedvességet a testedtől, így egész idő alatt jól fogod érezni magad, amíg viseled.

Náhled videa

ANYAG

COOLMAX IMPRESS

Nézd meg, milyen lett belőle! A népszerű Coolmax színesebb kabátot öltött magára. Ez egy forró hír, de nem leszel benne forró. Akárcsak idősebb testvérei az anyagi kollekcióból, a legfiatalabb Impress is képes lélegzetvisszafojtva végezni minden műveletet. A család egyszerűen tagadhatatlan. És jó ízléssel is. A nyomtatott minta egy pillantással megmutatja a környezetének.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést