Reebok

Ezekben a szekciókban ezeket a felszereléseket találod Reebok

A márka modellsorai Reebok

Az óriási és nagyon népszerű Reebok márka több mint 100 éve van jelen a piacon. A Reebok márka arról ismert, hogy egyedi felszereléseket gyárt különböző sportágakhoz, például kosárlabda, baseball, atlétika, tenisz, futball, fitnesz, túrázás, úszás, jóga stb. számára. Hihetetlenül széles a köre, és mivel mindig tökéletesen érti és gyorsan reagál a különböző sportágakban aktív emberek és sportolók változó igényeire, abszolút divatos és időtálló kollekciókat hoz létre saját, évek óta tartó stílusával.

Kínálatunkban az RBK logóval ellátott termékeket talál, különösen a jégkorong területén. Itt a Reebok piaci részesedést szerzett a The Hockey Company felvásárlásával, amely a legendás hokimárkák, a Jofa, a Koho és a CCM egyesülésével jött létre. Ezért a jégkorongfelszerelések gyártása a Reebok által minden sportág számára kifejlesztett legújabb technológiákon alapul. Például a híres Jofa betétek, korcsolyák és kompozit hokiütők új anyagokat és szerkezetet kaptak.

Az észak-amerikai kontinensen jelenleg a Reebok márka a legkelendőbb jégkorongfelszerelés. Sidney Crosby a Pittsburghből, Tony Amonte a Philadelphiából, Pavel Datsyuk a Detroit Red Wingsből és Chris Ponger, a St. Louis Blues kulcsjátékosa az RBK felszerelésében bízik.