KOSTKA

Ezekben a szekciókban ezeket a felszereléseket találod KOSTKA

A márka modellsorai KOSTKA

AKOSTKA - kolobka-t 1992-ben egy természetes személy alapította új gazdasági társaságként. A fő iparág a fémmegmunkálás és a lakatosmunka volt. Idővel a gyártást modern lézertechnológiával és hegesztőrobotokkal szerelték fel, ami közvetlenül befolyásolta egy új iparág - a robogók gyártásának - kialakulását és növekedését.

Kezdetben a gyermekek számára készült robogók kiegészítő gyártása volt. Néhány év alatt a vállalat jelentős átalakuláson ment keresztül. Saját tervezőcsapatot és fejlesztőközpontot hozott létre, és a robogógyártás hamarosan a fő gyártási programjává vált. A robogók eredeti koncepcióját a fejlesztés és a tapasztalatok révén folyamatosan megújították a jelenlegi formájáig, amely teljesen eltér az eredetitől.

Az elmúlt években a kerékpározás a lakosság szabadidős tevékenységeinek szerves részévé vált, és fontos szerepet kezdett játszani a mindennapi életben. A robogó így a városi forgalomban, a kerékpárutakon, a hegyekben vagy akár a nagyüzemi termelő- vagy raktározó vállalatoknál is megjelenhet. A jelenlegi robogósport dinamikus növekedése olyan új sportágak megjelenését is elindította, amelyeket a múltban nehezen találtunk volna. A kutyasportok és a sétáltatással kapcsolatos mindennapi tevékenységek hatalmas fejlődésen mentek keresztül. A mai robogók gyártása több alapvető kategóriába oszlik - robogók gyermekek, felnőttek, idősek, professzionális sportágak, túrázás és kutyás tevékenységek számára.

A folyamatos innováció érdekében a KOSTKA - kolobka a legújabb technológiákat használja, amelyek megkönnyítik, hogy a versenytársak előtt maradjon. A vállalat személyes hitvallása az új élmények, az öröm és a szórakozás megteremtése. A KOSTKA - kolobka vállalat a gyártási folyamatban igyekszik együttműködni a hazai beszállítókkal és gyártókkal, és gyártási tevékenysége közvetlenül befolyásolja a cseh ipar fejlődését.

ISO tanúsítványok igazolják a termelés minőségét

A KOSTKA - kolobka, s. r. o. 2009 óta rendelkezik az ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítványával: 2005 és ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítvány: 2001. A vállalat 2011 februárja óta hirdetett meg egy integrált irányítási rendszerre vonatkozó politikát, amely a minőség- és környezetvédelemmel foglalkozik.

A KOSTKA - kolobka s.r.o. a nemzetközi szabadalmi oltalmi jog alapján szabadalmak, ipari minták és formák tulajdonosa lett.