Tolja ki a kerékpározás határait a GT-vel

Az amerikai GT márka a megfelelő választás, ha igazi kalandra vágyik a kerékpárjával. A márka kerékpárjai és felszerelései minden terepen kiválóan használhatóak, és nem kell aggódnia a saját ösvényeinek felfedezése miatt. Ezt a márkát átitatja az adrenalin és a tökéletes technológiák, amelyek segítenek élvezni a terepjárást, akár tapasztalt motorosként, akár kezdőként.

Rugalmasság és innováció Kaliforniában

A GT kerekei nem tagadják meg alkotójuk, Gary Turner extravagáns és jóindulatú lelkületét. 1972-ben egy tartósabb BMX-vázat gyártott, amely sikert aratott. Azóta a GT márka egyet jelent a vezetői teljesítmény és a technológia határainak feszegetésével. A GT volt az, amely piacra dobta az I-Drive hátsó felfüggesztési rendszert, illetve a világ első váltóval felszerelt downhill különlegességét. Nem csoda, hogy a GT kerékpárokat a BMX, a mountainbike, a superbike és a triatlon bajnokok is használják.

Egy terepi partner, akire számíthat

De a GT kerékpárok nem csak a profiknak és a szakma mestereinek szólnak. Akár hobbistaként is számíthatsz rájuk, ha olyan kerékpárt szeretnél, amely bármilyen terepen megállja a helyét. Ezzel a kerékpárral nem számít, hogy az erdőben, egy sziklás hegyoldalon vagy hegyi ösvényeken cirkálsz. Erre a kerékpárra egyszerűen számíthat!


Megjelenítve 1–3 összesen ennyiből 3

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

-41%

A kék színű GT Stomper 26 Prime 2021 gyermek kerékpár minőségi vázzal és Legit Fit rendszerrel készült. Ideális 12-14 éves gyerekeknek.

262.300 Ft 154.300 Ft
raktáron 3 db 27.09. Önnél

A GT Stomper 24 Ace 2021 ideális választás gyermekeidnek, Legit Fit rendszerrel, minek köszönhetően a bicikli még biztonságosabb.

218.700 Ft
központi raktáron 5 darab és több 04.10. Önnél

A fehér színű GT Stomper 24 Ace 2021 kerékpár remek választás gyermekeidnek, Legit Fit rendszerrel, minek köszönhetően a bicikli még biztonságosabb.

281.100 Ft
központi raktáron 5 darab és több 04.10. Önnél

A márka modellsorai GT