Ezekben a szekciókban ezeket a felszereléseket találod Dynafit

A márka modellsorai Dynafit

A Dynafit egyet jelent a hegymászó ruhával és felszereléssel, amellyel kényelmesen, melegen és szárazon feljuthatsz bármely csúcsra. Ez a márka ugyanis jelen volt a modernkori síelés és hegymászás születésénél.


w21-speed-tag2-17105-bearbeitet.jpg

A márka eredete az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor a Humanic cipőgyártóval közösen megalkották az első csatos sícipőt. Az 1970-es években a profi sportolók már Dynafit síbakancsban siklottak a lejtőkön, ami Franz Klammer és Leonhard Stock olimpiai győzelmében csúcsosodott ki. Ez egyértelműen megmutatta, hogy a Dynafit tudja, mit csinál, és hogy a márka termékei valóban nagyon jók.

A Dynafit azonban nem kényelmesedett el, és különösen az 1980-as éveket az innováció és az újdonságok jegyében töltötte. A Dynafit áll például korának legkönnyebb sícipője, a Tourlite mögött és a GORE-TEX® hőszigetelő réteg sícipőkben való első alkalmazása mögött is.

Idővel a Dynafit elnyerte a profi sportolók, a hegymászók és a kifinomult igényű túrázók tetszését. Ők mindannyian tudják, hogy mindig számíthatnak a Dynafit ruháira és felszerelésére, amikor csak szükségük van rá.

A vállalat szimbóluma a hópárduc, hiszen a hópárduc jelleméhez és életmódjához nagyon jól illenek a Dynafit termékek alapértékei – a sebesség, a könnyűség, a kitartás, a technológia. Emellett a Dynafit 2007 óta anyagilag támogatja a gyönyörű állat védelmét célzó tevékenységeket.