Compressport

ACompressport büszke arra, hogy olyan sportolókkal dolgozik együtt, akiket a szenvedély vezérel, és ugyanilyen szenvedéllyel közelíti meg a kompressziós ruházat gyártását is. A Compressport 2008 óta foglalkozik kompressziós ujjakkal, és mindössze három év elteltével már 70 országba jutott el. Érdemes megemlíteni az öt világbajnoki címből való részesedését is. Ma már több mint 500 világklasszis sportoló dolgozik a márkával.

A tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a ruhákat kizárólag Európában állítsák elő. Ezért a Compressport kompressziós alsónemű vásárlásakor nem kell aggódnia a kínai gyárban szenvedő gyermekek miatt. Ezzel szemben a minőségi tesztelés során a gyártók a legszélsőségesebb helyekre, például a Szaharába vagy a Mount Blanc-ra mennek, hogy teszteljék a kompressziós ruházat működőképességét.

A Compressport kompressziós ruházat és kiegészítők különösen hasznosak az olyan állóképességi sportok esetében, mint a futás, a triatlon vagy a kerékpározás. De segítenek abban is, hogy jobban teljesítsen és egészségesebb legyen a teniszben, a squashban és a tollaslabdában. Ebben az esetben különösen értékelni fogja a kar kompressziós hüvelyeit.


Megjelenítve 1–4 összesen ennyiből 4

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

  • Kiárusítás
-31%

A fehér combkompressziós ujjak melegen tartják az izmokat és elősegítik a jobb teljesítményt. Sérülések megelőzésére is szolgál.

18.802 Ft 13.065 Ft
raktáron 5 darab és több 29.09. Önnél
  • Kiárusítás
-66%

A sípcsonton lévő kompressziós hüvely feszesíti a lábat, felmelegíti azt, és így csökkenti a sérülés kockázatát. A jobb keringés növeli a…

16.590 Ft 5.620 Ft
raktáron utolsó darab 29.09. Önnél
  • Kiárusítás
-27%

A fehér kompressziós zoknik javítják a véráramlást, csökkentik a visszerek kialakulásának kockázatát és felszívják az izzadságot.

10.990 Ft 7.990 Ft
raktáron utolsó darab 29.09. Önnél
  • Kiárusítás
-27%

A fekete kompressziós zoknik javítják a véráramlást, csökkentik a visszerek kialakulásának kockázatát és felszívják az izzadságot.

10.990 Ft 7.990 Ft
központi raktáron 4 db 03.10. Önnél