1411552

Lacoste L23L Teniszütő

ID {{ productCode }}

A haladóbb szabadidős játékosoknak szánt Lacoste L23L teniszütő elegáns dizájnjával, kiváló kezelhetőségével és kényelmével örvendezteti meg a Lacoste márka jegyében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1411552

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 107.900 Ft
Lacoste  L23L  Teniszütő

Lacoste L23L Teniszütő

107.900 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 107.900 Ft

Tulajdonságok

Éves begyűjtések 2023
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály könnyű teniszütőkkönnyű teniszütők (260-279 g)
Teniszütő súlya 275 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 340 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség: 22,5-24-23,5 mm
Lendítési súly (fonottal) 310
Racket keret anyaga: Graphite
A keret merevsége: 70
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 24.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült közepes és középhaladó játékosok
Sűrűség comfort
Szín zöld

Ismertetés

A haladóbb szabadidős játékosoknak szánt Lacoste L23L teniszütő elegáns dizájnjával, kiváló kezelhetőségével és kényelmével örvendezteti meg a Lacoste márka jegyében. A teniszütő a francia Tecnifibre cég tervezte és gyártja. Egy speciális húrminta, amely középen sűrűbb szövésű, a keret szélein pedig nagyobb távolságot biztosít, nagyobb teljesítményt és pontosságot eredményezhet. Ugyanakkor megbocsátja a tisztátalanul játszott ütések hibáit. Az innovatív párnázási megoldás az ütőmarkolatban nagyszerű kényelmet biztosít.

Olyan nőknek, akik tudják, mit akarnak

A Lacoste L23L ütő elsősorban enyhén és középhaladó amatőr klubjátékosok számára készült. A férfiak számára létezik a Lacoste L20nehezebb változata. A kéz egyensúlya miatt remekül kezelhető, és emiatt a játékosok számára nagyon gyors manőverezhetőséget biztosít könnyű lendületgenerálással. Mind az alapvonalról történő lassabb pörgős játékban, mind pedig a hálóban történő gyorsabb cserékben helytáll. Ez egy játékos, igénytelen ütő, amelyet nem fogsz megunni.

Recenze Lacoste L20L

Olvassa el a Lacoste L20L teniszütő átfogó áttekintését, hogy többet megtudjon az előző modellről.

Krokodil Lacoste

A jellegzetes nyitott szájú aligátor logó a Lacoste márkát az 1933-as alapítás óta díszíti. És hogyan jött létre? A legendás játékos és cégalapító René Lacoste 1923-ban a Davis-kupa-csapat bostoni útja során megpillantott egy krokodilbőr bőröndöt, és megszerette. Az edzője megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, megveszi neki. A Boston Evening Transcript újságírója, aki szemtanúja volt az eseménynek, "The Alligator"-nak nevezte el Lacoste-ot, amely később a cég logójának alapjául szolgált.

Paraméterek:

  • A szabványos 645 cm2 (100 hüvelyk) ütőfej pontosságot és pörgést biztosít.
  • Standard ütőhossz 685 mm (27 hüvelyk) felnőtteknek
  • 275 g súlya (húr nélkül) lenyűgöző kezelhetőséget és erőfeszítés nélküli erőt kínál
  • Mérleg 340 mm (zsinór nélkül)
  • A 100% grafit anyag kiváló arányt biztosít a merevség és a rugalmasság között
  • A 16x19-es húrminta kiváló hozzáférést biztosít a spinhez
  • Játékstílus: könnyű és magával ragadó, teljes pályás játék
  • Kinek szól: enyhe és középhaladó amatőr klubjátékosok számára.

Újítások a csillapítás terén

A kényelemre és a nem kívánt rezgések csillapítására René Lacoste nagyon büszke. Újításait fokozatosan továbbfejlesztette, és a teniszütő markolatában lévő lengéscsillapító jelenlegi formája az ő öröksége. A Tecnifibre a gyakorlatban is megvalósította terveit. A hangtompító egy 20 grammos acéldugóból áll, amely a markolat aljából kiálló krokodil logóval van ellátva. Egy ilyen kis tárgy nagy súlya a fogantyúban elnyeli a túlzott rezgéseket, és megvédi a kart a túlzott fáradtságtól és sérüléstől.

Az elegancia a teljesítmény része

René Lacoste egyszer azt mondta: "Elegancia nélkül a játék és a győzelem nem elég." Más szóval, ha teniszezel, és rosszul nézel ki, akkor soha nem fogod azt a benyomást kelteni, hogy komplex, karakteres és stílusos teniszező vagy.Az új ütők dizájnját is ebben a szellemben tervezték - elegánsak, mégis merészek. Nem tolakodó, de figyelemfelkeltő. Nem provokatívak, de van karizmájuk. Több van bennük, mint ami látszik.

Klub elegancia

1961-ben René Lacoste a világon elsőként állt elő a csővázas acélütő koncepciójával. Európában az ütőt a Lacoste márkanév alatt árulták, de az USA-ban a Wilson váltotta fel, aki később a Wilson T-2000-es ütővel aratta le a legtöbb hírnevet és elismerést, ami gyakorlatilag egy Lacoste-ütő volt. 60 évvel később a Lacoste egy újabb teniszütővel rukkol elő, ezúttal teljes grafitbevonatban. Az ambiciózus versenyzők számára nem egy félelmetes villámcsapás, hanem egy olyan ütő, amely a Lacoste által több mint 85 éve a világnak nyújtott történettel, eleganciával és stílussal szólítja meg a tulajdonosát. Ez egy nyugodt ütő, amely nem fog túl sok hibát elkövetni, és nyugodtan fogod érezni magad a pályán. Ez nem egy teniszütő, amely elpusztítja az ellenfelet. Ez egy magával ragadóan hozzáférhető ütő, amely a nyugalom, a béke és a fair-play érzését hagyja a kézben. Ez a klubteniszedzések hagyományára utal, amelyek a pálya uralmáért folytatott küzdelem helyett inkább társadalmi eseménynek számítottak, ahol a tenisz mellett üzleti ügyeket is megvitattak. A Lacoste ütőkhöz elegáns öltözék és olyan kiegészítők, mint például egy tenisztáska járnak, amelyek nélkül nem tudsz meglenni. A Lacoste mindezt kínálja – hagyományos klubeleganciát modern stílusban.


- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -


Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést