1362974

K-Swiss Speedtrac Blanc Női teniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Speedtrac Blanc női teljes felületű teniszcipő tapasztalt és versenyző játékosoknak kiváló gyorsulást és maximális könnyedséget kínál a dinamikus mozgáshoz.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1362974

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 56.511 Ft
K-Swiss  Speedtrac Blanc  Női teniszcipő

K-Swiss Speedtrac Blanc Női teniszcipő

78.990 Ft
56.511 Ft
Spórolsz 22.479 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 56.511 Ft

Tulajdonságok

Technológia K-Swiss Seamfree, K-Swiss DragGuard 7.0, K-Swiss Surge 7.0, K-Swiss 180 PSC, K-Swiss DuraWrap, K-Swiss SlideGuard
Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2023
Szín fehér
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag háló
, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
, szintetikus bőr
Középső talp anyaga K-Swiss Surge 7.0
A talp anyaga: rendkívül ellenálló gumi

Ismertetés

A K-Swiss Speedtrac Blanc női teljes felületű teniszcipő tapasztalt és versenyző játékosoknak kiváló gyorsulást és maximális könnyedséget kínál a dinamikus mozgáshoz. A K-Swiss új terméke új típusú talppal büszkélkedhet, amely kemény (beton) felületeken működik a legjobban. Ez az amerikai márka teniszcipőinek új generációja, amelyet gyorsaságra és mozgékonyságra terveztek.

180 PSC technológiával vannak felszerelve a lábközép támogatására. A SpeedTrac egy professzionális szintű cipő, amelyet a teniszezők viselnek a WTA- és ATP-pályákon.

Jellemzők:

  • Felső: A könnyű és légáteresztő hálót a cipő körül DuraWrap és SlideGuard technológiák védik. A kényelmes belső zokni fűzős rendszerrel van megerősítve, külső lábujjakkal, amelyek biztosítják a forma illeszkedést, az alkalmazkodó és támasztó teljesítményt a gyors mozgások során. A varratmentes konstrukció hőhegesztéssel csökkenti a kényelmetlen varrást.
  • Középső talp: A Surge+ 7.0 egy prémium könnyű párnázóhab. Maximális energiavisszaadást és puha párnázást biztosít a láb alatt. Az Ortholite talpbetét szabályozza a nedvességet és hűvösen tartja a lábat.
  • A talp: A nyomot nem hagyó, nagy sűrűségű gumi külső talp új mintázatú, és kiváló tapadást biztosít a pályán. A DragGuard 7.0 technológia további tartósságot biztosít az agresszív játékosok számára. A továbbfejlesztett 180 PSC (Plantar Support Chassis) középső alagút növeli a lábközép stabilitását és torziókontrollját.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Technológia (6)

K-Swiss Seamfree

Zökkenőmentes felépítés

A felső anyag élvonalbeli Seamfree termikus ragasztási technológiája varrás nélkül köti össze a szintetikus szálakat és a TPU cipővázat. A lábbeli ekkor erősebb és tartósabb. 

A technológia részletesen

K-Swiss DragGuard 7.0

Siklás tetszés szerint

A legmagasabb DragGuard 7.0 védelem a cipő kritikus részein található az orr körül és a belső oldalon, ahol a cipő csúszáskor súrlódik a felülethez. Ez az extra anyag meghosszabbítja a cipő élettartamát, és segít a legjobb eredmény elérésében még a legigényesebb pillanatokban is. 

A technológia részletesen

K-Swiss Surge 7.0

Energiát adni

A legmagasabb specifikációjú Surge 7.0 kettős sokkrendszer a SurgeLite és a Shock Spring technológiákat egyesíti. Az eredmény a befektetett energia legjobb megtérülése, amely így visszakerül a következő mozgáshoz. 

A technológia részletesen

K-Swiss 180 PSC

Szintstabilitás

A cipő középső részének 180 fokos védelmét 180 PSC-nek (Plantar Support Chassis) nevezik. Stabilizálja a lábfejet a nemkívánatos elcsavarodás ellen feszült pillanatok és szélsőséges csúszások során. 

A technológia részletesen

K-Swiss DuraWrap

A védőpajzs

A speciális DuraWrap cipőfelsőrész fokozott ellenállást és védelmet nyújt a felső anyag behatolása ellen extrém csúszások során, amikor a játékos a maximális mozgástartományt használja, és a cipő felsőrésze kapja a legtöbb munkát. 

A technológia részletesen

K-Swiss SlideGuard

Oldalirányú megerősítés

A SlideGuard egy TPU fóliafolt, amely tele van anyaggal, amely erősíti az oldalsó elülső lábat amikor oldalra mozog és kihívást jelentő csúszdákat használ.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést