189964

Grand Slam kedvezményekkel: roland_garros_13

K-Swiss Hypercourt Supreme Scuba Blue Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

A K-Swiss Hypercourt Supreme Scuba Blue férfi tornacipő a tökéletes, minden felületre és betonra alkalmas cipő a tapasztalt és versenyző játékosok számára egészen a versenyszintig.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 189964

13% kedvezmény

Grand Slam kedvezményekkel
4 nap
16
30
24

Kuponkód:
roland_garros_13
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
K-Swiss  Hypercourt Supreme Scuba Blue  Férfiteniszcipő

K-Swiss Hypercourt Supreme Scuba Blue Férfiteniszcipő

45.690 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2022
Szín kék
Cipő típusa Univerzální
A cipő súlya 371 g
Ajánlott használat klub és amatőr bevetés, verseny- és versenyfeladatok
Felső anyag háló, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga K-Swiss Surge 7.0
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés


A K-Swiss Hypercourt Supreme Scuba Blue férfi tornacipő a tökéletes, minden felületre és betonra alkalmas cipő a tapasztalt és versenyző játékosok számára egészen a versenyszintig. Az új K-Swiss márka a Surge 7.0 technológiával, a DuraWrap Flex felsőrésszel, az AÖSTA 7.0 külső talppal és a Seamfree külső konstrukcióval bővült.

Stabil és kényelmes

A Hypercourt Supreme lábbelicsalád ezen tagja megtartja azt a kényelmet, amelyről ez a lábbelicsalád ismert, miközben biztonságosabb illeszkedést, nagyobb támogatást és nagyobb tartósságot biztosít, mint korábban. A felsőrész DuraWrap Flex technológiával készült, amely kiváló tartást biztosít, miközben megtartja a rugalmasságot a pályán való sprintelés közben. A biztonságosabb és szilárdabb illeszkedés érdekében a béléssel ellátott, öntött EVA bakancsszerkezetet adtak hozzá.

A középtalp Surge 7.0 technológiával rendelkezik, amely minden lépésnél maximális energia-visszanyerést biztosít, míg a középtalp panel segít maximalizálni az oldalirányú stabilitást. Az AÖSTA 7.0 külső talp DragGuard 7.0 védelemmel van ellátva az agresszív mozgók és a modern játékosok számára, akik szeretnek belecsúszni az ütéseikbe. A talp vegyes mintázatú, minden felületre és különösen a kemény pályákra.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Technológia (5)

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss Seamfree

Zökkenőmentes felépítés

A felső anyag élvonalbeli Seamfree termikus ragasztási technológiája varrás nélkül köti össze a szintetikus szálakat és a TPU cipővázat. A lábbeli ekkor erősebb és tartósabb. 

A technológia részletesen

K-Swiss DragGuard 7.0

Siklás tetszés szerint

A legmagasabb DragGuard 7.0 védelem a cipő kritikus részein található az orr körül és a belső oldalon, ahol a cipő csúszáskor súrlódik a felülethez. Ez az extra anyag meghosszabbítja a cipő élettartamát, és segít a legjobb eredmény elérésében még a legigényesebb pillanatokban is. 

A technológia részletesen

K-Swiss Surge 7.0

Energiát adni

A legmagasabb specifikációjú Surge 7.0 kettős sokkrendszer a SurgeLite és a Shock Spring technológiákat egyesíti. Az eredmény a befektetett energia legjobb megtérülése, amely így visszakerül a következő mozgáshoz. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést