154146

K-Swiss Express Light 2 Silver Lake Blue Női teniszcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A K-Swiss Express Light 2 Silver Lake Blue női teniszcipő egy könnyű, teljes felületű tornacipő haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 154146

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 31.550 Ft
K-Swiss  Express Light 2 Silver Lake Blue  Női teniszcipő

K-Swiss Express Light 2 Silver Lake Blue Női teniszcipő

46.990 Ft
31.550 Ft
Spórolsz 15.440 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 31.550 Ft

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2022
Szín kék
Ajánlott használat képzés, klub és amatőr bevetés
Felső anyag háló, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga K-Swiss K-EVA
A talp anyaga: K-Swiss AÖSTA 7.0

Ismertetés

A K-Swiss Express Light 2 női teniszcipő világoskék színben egy könnyű, teljes felületű tornacipő haladó és klubjátékosok számára, akik futó stílusban játszanak. Ha sebességet, érzést és kiváló kényelmet keres, akkor a legjobb helyen jár. A könnyű DuraWrap Flex felsőrész-technológia a fokozott stabilitást biztosító új TPU középtalppal kombinálva még a legtávolabbi labdát is segít lefutni.

Historie K-Swiss

A K-Swiss márka európai gyökerekkel rendelkezik. Két svájci testvér mindig is arról álmodott, hogy saját cipőgyártó céget alapít. Álmukat 1966-ban sikerült megvalósítaniuk az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Mivel lelkes síelők, első tornacipőjük tervezésekor a bőr sícipők inspirálták őket, és a mai napig továbbfejlesztették tudásukat. Ma a K-Swiss az USA egyik legsikeresebb high-end teniszcipő- és textilgyártója. Fokozatosan igyekszik más piacokra is terjeszkedni, és az utóbbi években Európában is népszerűvé vált.

Innovált modell

Az előző generációhoz képest ez az új verzió könnyű, rugalmas és tartós DuraWrap Flex felsőrésszel rendelkezik. A középtalp 180 PSC technológiával lett frissítve, amely stabilizálja a cipőt a nem kívánt csavarodás ellen a feszült pillanatokban. A nagyszerű, univerzális külső talp tartós prémium AÖSTA 7.0 gumiból készült, amely hosszú távú terhelést is kibír.

Egy találat a feketében

Ha egy könnyű, stabil, kényelmes és nagyon jól szellőző cipőt kellene választanom a klubjátékosok számára minden szinten, akkor a K-Swiss ezen modelljéhez nyúlnék. Mindent kínál, ami a minőségi teniszélményhez szükséges, a salaktól kezdve a műfüvön és a szőnyegen át a betonig minden felületen. A rugalmas és tartós felsőrésznek nem kell időt töltenie a betöréssel, így a cipőt a dobozból kivéve máris a pályára viheted. A tartós prémium minőségű talp kiváló stabilitást biztosít, és az egész szezonban kitart. A lábfej középső részét 180 PCS stabilizáló rendszerrel javították, így nem kell aggódnod a bokaficam miatt. Tökéletes cipő fiatal, feltörekvő teniszezőknek, valamint lelkes hobbijátékosoknak vagy lelkes, gyors pályamozgású klubjátékosoknak.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, Tennis Test -

Technológia (4)

K-Swiss DuraWrap Flex

Tartósság és rugalmasság

Tartós DuraWrap Flex külső szerkezet nagyon könnyű és rugalmas anyagból, amely megbízhatóan védi a cipőt a sérülésektől. Ráadásul a pajzsnak ez a változata könnyen alkalmazkodik a mozgáshoz, és a cipő kezdettől fogva nagyon kényelmes, és nem igényel extra időt a rálépéshez. 

A technológia részletesen

K-Swiss K-EVA

Fejlett csillapítás

Speciális K-EVA hab a K-Swiss-től a középtalpban a kiváló párnázó tulajdonságok és a tartósabb talp érdekében. Felejtsd el a kemény landolást és az ízületek kellemetlen rezgését. 

A technológia részletesen

K-Swiss AÖSTA 7.0

Tartós gumi

A talp rendkívül sűrű és tartós AÖSTA 7.0 gumikeverékből készült a kiváló tapadás érdekében bármilyen felületen és hosszú élettartammal. 

A technológia részletesen

K-Swiss 180 PSC

Szintstabilitás

A cipő középső részének 180 fokos védelmét 180 PSC-nek (Plantar Support Chassis) nevezik. Stabilizálja a lábfejet a nemkívánatos elcsavarodás ellen feszült pillanatok és szélsőséges csúszások során. 

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést