Gyakorlás és erősítés

Csúcsformában kell lennie? Ne csak a csoportos képzésre támaszkodjon. Szintén az egyéni edzésre összpontosítanak a fitneszeszközökkel. Az edzéssegédeszközöknek minden olyan sportolónál megvan a helyük, aki el akar jutni valahová. Az agilis lábak nem elegendőek, az egész testednek együtt kell lennie. A súlyzós edzés segédeszközök javítják a mozgékonyságot, a gyorsaságot és a koordinációt.

Megjelenítve 1–1 összesen ennyiből 1

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

-13%

399 990 Ft 349 990 Ft
raktáron 2 db 12.10. Önnél

Nyomd magad a jégen, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújts, és eddz a szabadidődben. Erősítő hurkok, egyensúlyozó párnák, edzőkötelek és egy egyszerű ugrókötél hatékonyabbá teszik a fitneszedzést. Az ellenállásos gumi pedig könnyedén többszörösére erősítheti azt.

A hokisok testének bírnia kell az ütéseket. Ne menj ki a gyakorlatból, és ne eddz edzőeszközökkel. Ha nincs felszerelt edzőterme, az otthoni edzőtermi berendezések ideális formában tarthatják. Nekik köszönhetően az edzésed mindig a követelményeknek megfelelő lesz, még akkor is, ha a nappalidban edzel az otthoni edzőtermi eszközökkel.

Javítani szeretné a fittségét? A súlyzós sporteszközökkel a legkisebb gyengeségeket is ki lehet dolgozni.

Tudtad, hogy a hoki edzés nem csak a hokiról szól. Fokozd a jégkorongedzést futással, kosárlabdával vagy focigolfozással. Ahhoz, hogy a legjobb jégkorongozók közé tartozzon, mindig győződjön meg arról, hogy sokoldalú mozgással és különböző felszerelésekkel rendelkezik a gyakorláshoz.