1426563

Inov-8 Trailfly Speed M (Wide) Blue/Yellow Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Férfi futócipő - Szín kék, Drop 6 mm, Ajánlott felület szilárd természetes felületek, Csillapítási arány alacsony, Stabilitás semleges , A futás típusa rychlý běh, závod Entraînement

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1426563

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Inov-8 Trailfly Speed M (Wide) Blue/Yellow Férfi futócipő

Inov-8 Trailfly Speed M (Wide) Blue/Yellow Férfi futócipő

64.810 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Trailfly
Nem férfiak
Termék típusa terepfutó cipők
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín kék
Drop 6 mm
Ajánlott felület szilárd természetes felületek
Csillapítási arány alacsony
Stabilitás semleges
A futás típusa rychlý běh, závod, Entraînement

Ismertetés

Ki mondta, hogy a trail-futásnak lassúnak kell lennie? Engedd szabadjára belső vadállatodat, és repüld át az országot a TRAILFLY SPEED Wide Blue/Yellow: kemény és sziklás felületekre tervezett futócipőben.

A teljesen új anatómiai formára épülő TRAILFLY SPEED alkalmazkodik a láb természetes körvonalaihoz. A cipő feszes marad a sarokban, így zárt érzést ad, majd kitágul, hogy a lábujjak szétterüljenek. Ez kényelmes, biztonságos és reaktív érzést biztosít a technikai terepen való versenyzés során.

Amikor a sebesség és a technikai terep egyesíti erőit

Ideális a gyorsabb edzéshez, a TRAILFLY SPEED segít a tempó szabályozásában. Könnyű konstrukciója (minden méretben átlagosan csak 270 g) azt jelenti, hogy Ön is versenyezhet vele.

A cipő sarok és orr közötti 4 mm-es különbséggel ideális egyensúlyt ér el a természetes tapintás és a párnázás között. A POWERFLOW PRO hab a megfelelő mennyiségű párnázást biztosítja, és a BOOMERANG FOOTBED talpbetéttel kombinálva magas szintű energiavisszaadást biztosít.

A TRAILFLY SPEED 4 mm-es gumicsapokkal rendelkezik, amelyeket több irányba gondosan elhelyeztek. Ezek a szegecsek javítják a tapadást, gyorsan eltávolítják a szennyeződéseket, támogatják az ütközést, amikor lassít, és segítenek a sarokban való fékezésben. A grafénnel dúsított gumi tartósabb, szilárdabb tapadást és tapadást biztosít kemény, sziklás felületeken. Ennek a guminak az összetételét is továbbfejlesztették a korábbi TRAILFLY modellekhez képest, így nedves körülmények között is jobb cipőt kaphat.

Sajátítsa el a terepet a TRAILFLY SPEED segítségével. A tökéletes versenycipő kemény felületekre.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést