1353159

Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

Férfi teniszcipő Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH agyagon, új ellenállási szinttel az igényes és agresszív teniszstílusú versenyjátékosok számára.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1353159

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 39.900 Ft

A modell további ajánlatai Revolt

Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH  Férfiteniszcipő

Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH Férfiteniszcipő

55.990 Ft
39.900 Ft
Spórolsz 16.090 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 39.900 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Revolt
Technológia HEAD Drift Defense, HEAD Lateral Control, HEAD Lockdown Strap, HEAD Tri-NRG, HEAD Hybrasion+, HEAD T-KORE 360°
Ajánlott felület agyag
Éves begyűjtések 2023
Szín Sárga
Cipő típusa Odolná
A cipő súlya 401 g
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag háló
, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga HEAD Tri-NRG
A talp anyaga: HEAD Hybrasion+

Ismertetés

Férfi teniszcipő Head Revolt Pro 4.0 Clay LNWH agyagon, új ellenállási szinttel az igényes és agresszív teniszstílusú versenyjátékosok számára. A HEAD továbbfejlesztette prémium teniszcipőit az új HEAD T-KORE 360° funkcióval, amely növeli a cipő merevségét, stabilitását és kopásállóságát. Értékelni fogod a stabil Lockdown Strap fűzőrendszert a biztonságos csúszásért.

A HEAD legkeményebb cipője az alapvonalról éles játékkal rendelkező teniszezők számára, akik nem kímélik az erőkifejtést, és megpróbálják a legtöbbet kipréselni a cipőjükből.

Tartósság és szilárdság először

A HEAD Revolt Pro termékcsaládja mindig is az egyik legtartósabb tornacipő volt a piacon. A Revolt Pro 4.0 új generációja ad absurdum javítja ezt a domináns funkciót. A védőketrecet az új HEAD T-KORE 360° elemmel erősítették meg. A cipő stabilabb, erősebb és tartósabb, mint valaha. Az igényes versenyjátékosok számára a cipő több hónapos napi teniszezést is kibír. A kevésbé igényes klubjátékosok számára a cipő egy teljes szezonon át kitart, és talán még egy második szezont is játszhat vele. A felsőrész nemcsak tartós, hanem a páncél alá rejtett hálónak köszönhetően lélegző is. A kiváló minőségű Tri-NRG párnázó középtalp a tartós Hybrasion+ gumikeverékből készült külső talppal kombinálva nagyszerű tapadást biztosít. A Lockdown Strap biztonságosan megszorítja a fűzőt az agresszív mozgásokhoz. A hüvelykujjat és a Drift Defense cipő teljes elejét védi, és a legextrémebb csúszásoknak is ellenáll. Ezek a tökéletes, tartós és stabil cipők az alapvonalról agresszív játékstílust folytató versenyjátékosok számára.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (6)

HEAD Drift Defense

Cipők támadó játékosoknak

A Head Drift Defense technológia a cipő felső részén található. A cipő belsejében megerősített, hogy megvédje a lábát gyors kitörések és hirtelen irányváltások során. Mindent játékba helyezhet, és a lába továbbra is biztonságban lesz.

A technológia részletesen

HEAD Lateral Control

HEAD Lateral Control

A Lateral Control technológia a cipő külső elülső részébe van integrálva. Ez egy keményebb gumi szögletes vége, amely optimális oldalirányú stabilitást biztosít és gyors irányváltást tesz lehetővé. Ezenkívül a cipő középső talpa kifejezetten be van burkolva, hogy lehetővé tegye az extrém csúszásokat.

A technológia részletesen

HEAD Lockdown Strap

Megerősített láb

A cipőben van egy rendszer a fűzők rögzítésére a Lockdown Strap hurkákra, amelyek áthaladnak a cipő középső részének teljes szerkezetén és így erősítik a lábfejet. Ez stabilabbá teszi a lábfejet a cipőben, így a mozgás dinamikusabb, mint a hagyományos fűzésnél.


A technológia részletesen

HEAD Tri-NRG

Elnyeli az ütéseket és javítja a pattanást

A Head Tri-NRG technológia egy kis csoda a cipődben. Az integrált talpbetét a sarok területén és a lábujjak alatt elnyeli az ütéseket és átviszi azokat a láb teljes hosszára. Így mindent megtehetsz, és a lábad továbbra is pamutnak érzi magát. A talp közepén továbbra is hőkezelt poliuretán betét található, amely kiváló torziós merevséget tart fenn. Ez a talpbetét rugóként működik, és mozgás közben energiát ad át a sarokról a cipő orrára. A cipő stabilabb, még gyorsabb és remekül pörög.

A technológia részletesen

HEAD Hybrasion+

Kivételes tapadás és tartósság

Hybrasion+ speciális gumikeverék, méretre készült teniszcipőkhöz. Kivételes tapadást garantál minden típusú felületen, és nagyon tartós is. Ennek köszönhetően a csúszni szeretnek és így a mozgásukat maximálisan kihasználó játékosok számára bevált.

 

A technológia részletesen

HEAD T-KORE 360°

Erős és tartós

A HEAD T-KORE 360°-os technológia megerősíti a cipő középső részét a kivételes merevség és bokavédelem érdekében. A cipő megnövelt tartóssága a torziós rendszerrel és a kopásálló anyaggal együtt erős és stabil magot hoz létre, amely megfelel az igényes versenyjátékosok igényeinek.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést